Tartalmas, aktív élet 65 év felett - miért is ne? (x)

Megmutatjuk, hol találja azt a helyet, ahol egészség, biztonság, gondtalan élet és nagyszerű társaság várja Önt. Ahol örökifjú lelkét mindig új élményekkel kényeztetik, testét pedig aktív programokkal segítenek jó formában tartani!

Itthon az idősebb generáció számára eddig nem létezett olyan nyugati típusú lakhatási lehetőség, amely a legmagasabb szintű ellátást kínálja, a 0-24 órás egészségügyi központ nyújtotta biztonságtól kezdve a számtalan, helyben elérhető, prémium szolgáltatásig. Kereslet viszont van ilyen felső kategóriás intézményekre is, ezért 2022 elején megnyílik a Golden Palace Göd premium apartmanház , ahol határozott időre szóló, illetve élethosszig tartó használati jogot, s egy újonnan épülő szárnyban majd tulajdonjogot is lehet vásárolni.

Golden Palace Göd

A csodálatos, ősfás parkban álló impozáns épület felújítás alatt áll, de szeptemberben egy nyílt nap keretében az érdeklődők már megtekinthetik a készülő, 40-130 nm-es, teakonyhás, fürdőszobás, légkondicionált apartmanokat. A beköltözők igényeihez igazodva véglegesítik majd a lakótereket, ahova saját bútor is hozható; a csempék, padlóburkolatok, tapéták, falszínek és szaniterek mind választhatóak, az összhang megteremtésében pedig lakberendező segít.

A hely igazi különlegessége, hogy itt mindenki szabad életet élhet, egy támogató közösség tagjaként. Nem kell feladnia megszokott életét: járhat színházba, operába, kirándulhat, utazgathat, látogathatja vagy vendégül láthatja a családtagjait. De ha kedve tartja, felszállhat egy hőlégballonra, részt vehet egy bohém oldtimer autós kiránduláson, elkezdhet jógázni, megtanulhat festeni vagy tangózni...

Nálunk minden nap egy ötcsillagos környezetben töltött nyaralással ér fel, és itt csak olyasmivel kell foglalkoznia, amit igazán szeret, ami energiával tölti fel. Jöjjön hozzánk élni, az Életet MEGÉLNI - mert sosem késő!

A GOLDEN PALACE GÖD csapata

info@goldenpalacegod.hu

goldenpalacegod.hu

Olvassa el aktuális cikkeinket!

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +2, +6 °C
Minimum: -6, +3 °C

Erősen felhős lesz az ég, párás marad a levegő, elszórtan fordul elő kisebb eső, szitálás, északnyugaton esetleg kevés hó. Élénk lökésekkel kísért délkeleti szél mellett 2, 6 fokos maximumhőmérséketeket mérhetünk. Csütörtökön még marad a frontmentes idő, de most is felléphetnek ízületi panaszok, keringési- és vérnyomásproblémák és koncentrálási panaszok is. A nyirkosság miatt alacsony hő- és komfortérzettel kell számolni, fennáll a megfázás veszélye. Érdemes megnézni a meteogyógyász® mai videóját! A légszennyezettség közepes, kissé csökken. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: