Mi van a mobilod kezdőképernyőjén? Ezt árulja el rólad

Sok minden kiderül abból, hogyan használod a telefont.

Egy gondosan összeállított okostelefon-kezdőképernyő sokat elárul a tulajdonosáról – írja az Index. A portál egyúttal összeszedte, mire lehet következtetni abból, hogyan rendezed a telefonodban az alkalmazásokat, képeket. Négyféle alaptípust tudunk ugyanis megkülönböztetni, és ez abban is megjelenik, hogyan kezeli valaki a telefonját.

mobiltelefon, mobil, telefon, kezdőképernyő, mobilozik, telefonozik
Mutasd a telefonod, megmondom, ki vagy! Fotó: Getty Images

Melyikbe tartozol?

A priorizáló olyan ember, aki a logikus, analitikus, kritikus, tényeken alapuló és reális gondolkodást részesíti előnyben. Ha te ilyen típus vagy, akkor a telefonod kezdőképernyőjét is tisztán, rendezetten és minimalista módon tartod rendben. A priorizálók telefonjának kezdőképernyőjén jellemzően az általuk gyakran használt applikációk jelennek meg. Aki ilyen, az valószínűleg több munkát végez el kevesebb idő alatt, jobban, mint bárki más.

A tervező típusúak nagyra tartják a rendezettséget, így a kezdőképernyőjük elrendezése praktikus, rendezett és szervezett. Ha ilyen vagy, akkor a rendszerezés érdekében az applikációidat funkció szerinti mappákba csoportosítod vagy az appok ikonjának megfelelő szín szerinti sorrendben helyezed el. Akire ez vonatkozik, annak rendszerint nincs aktív társasági élete, és ideje nagy részét munkával tölti.

A rendszerező típusúak maguk az ideális csapatjátékosok és intuitív módon hoznak döntéseket. Rendszerezőként általában vidám és színes a telefonjuk háttérképe, amelyeken közeli barátaik, családtagjaik vagy éppen házi kedvenceik láthatók. A kezdőképernyőjük zene- és fotógaléria-alkalmazásokból, valamint kommunikációs alkalmazásokból áll. Ők azok, akikhez bárki fordulhat, ha segítségre van szüksége.

A vizualizálók innovatívok és kreatívak, ezért telefonjuk kezdőképernyője általában színes. Ők általában stratégiailag gondolkodnak a projektekről, hatékonyan kezelnek egyszerre több ötletet, miközben hatékonyak a feladatok végrehajtásában. Háttérképük valószínűleg a legutóbb meglátogatott hely gyönyörű tájának képe, egy színes műalkotás vagy egy kedvenc animációs karakter. Társasági lények, szeretnek utazni és új dolgokat megtapasztalni.

Bár sokakat feltöltenek a társasági események, egyeseket inkább kimerítenek a szociális interakciók. Mutatjuk, a szakértő szerint hogyan élhetnek át mégis közösségi élményeket az introvertált személyiségek anélkül, hogy megjátszanák vagy kizsigerelnék magukat.

A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

Anafilaxiás reakció gyakori okai

Olvassa el aktuális cikkeinket!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Melegfront
Maximum: +11 °C
Minimum: +5 °C

Nagyrészt borult lesz az ég, de napközben az Alföldön, délutántól pedig már Borsodban is szakadozik, vékonyodik, gomolyosodik a felhőzet. Egyre inkább csak az ország északi, északnyugati felén valószínű eső, zápor, míg az Alföldön zivatarok is lehetnek. Többfelé megerősödik a nyugatias szél, zivatar környezetében akár viharos lökés is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon, Budapest körül és északon 7 és 13, az Alföldön 12 és 19 fok között alakul. Napközben melegfront érezteti hatását, ami miatt a frontérzékenyek tünetei ismét felerősödhetnek.

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Hogy érzed most magad fizikailag?

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Milyen most a lelkiállapotod?

Hogy érzed magad?

Legjobban:
Legrosszabbul:
Kezdjük újra