Jelek, hogy megindult a szülés

Az első gyermeküket váró kismamák gyakran aggódnak emiatt, ám a szakember szerint könnyedén felismerhető, ha megindul a szülés.

Mint azt dr. Szentirmay Apolka szülész-nőgyógyász elmondta, a magzatvíz elfolyása jól beazonosítható, ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy azonnal rohanni kell a kórházba. Normális-e, ha a kismama vérzést tapasztal ilyenkor? Mikor érdemes már valóban elindulni a szülőszobába? Minderről bővebben beszél a szakorvos az alábbi videóban.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +31, +36 °C
Minimum: +13, +23 °C

A napsütést időnként gomolyfelhők zavarják, ezekből helyenként zápor, zivatar kialakulására kell készülni. Mérsékelt lesz az északi szél, 31, 36 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Vasárnap nem érkezik front, ismét az országos kánikula jelenti a veszélyt. Fennáll a napszúrás és a hőguta kockázata, magas a kiszáradás veszélye. Többeknél migrén léphet fel, csökken a koncentrálóképesség. Megszaporodhatnak az emésztési problémák. A hőérzet több fokkal a mért értékek felett alakul. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)