Praktikus termékek a száraz bőr ápolására

Mostantól 400 ml-es kiszerelésben is kapható a gazdaságosság jegyében az Emolium termékcsalád két terméke.

Nagyon sokat tehetünk az atópiás dermatitisz kezelése és megelőzése érdekében, ha odafigyelünk a mindennapi bőrápolásra. Szerencsére már kaphatók olyan modern, bőrgyógyászok által tesztelt, hipoallergén készítmények, amelyek védik a bőrt a kiszáradástól, és ezáltal az ekcémától.

Az Emolium termékek például krém, testápoló, fürdető emulzió és bőrápoló tusfürdő formában kaphatóak, és egymás hatását kiegészítik a mindennapi bőrápolási rutin során. A termékcsalád ráadásul 400 ml-es pumpás testápolóval és a szintén 400 ml-es fürdető emulzióval bővült - a gazdaságosság jegyében.

A fürdető emulzióról

Ez az első olyan készítmény, mely aktív védőréteget hoz létre a bőrön. A gyermekorvosok és a bőrgyógyászok a túlzottan száraz, érdes, berepedezett és irritált bőr mindennapos ápolására ajánlják, mivel tisztítja a bőrt, eltávolítja a felületéről az izzadtságot, az elhalt hámsejteket, az irritáló anyagokat, puhít és lehetővé teszi a fürdés után alkalmazott bőrtápláló készítmények felszívódását a mélyebb rétegekbe.

Testápoló: mit kell tudni róla?

Komplex módon táplálja és regenerálja a száraz, nagyon száraz és irritált bőrt. Gazdag összetétele révén táplálja és regenerálja a túlzottan száraz bőrt, visszaállítja természetes védelmi funkcióját.

Bővebb információ: www.emolium.pl/hu/

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +34, +39 °C
Minimum: +17, +25 °C

A napsütés mellett gomolyfelhők is megjelennek, ezekből egy-egy helyi zivatar is kialakulhat. Estétől a Dunántúlon nő meg a zivatarhajlam. Megélénkülő délies szél mellett 34, 39 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Pénteken front nem érkezik. A nagy melegben az álmatlanság, a tompaság hátráltathatja mindennapi tevékenységében, egyre gyakoribb és egyre erősebb lehet a fejfájás és a migrén is. Főleg a szívbetegek és a vérnyomás-panaszokkal élőket viseli meg folyamatos meleg, amennyiben ebbe a csoportba tartozik, akkor egész nap kerülje a megterhelő tevékenységeket! A növekvő fülledtség hatására légzési nehézségek is jelentkezhetnek, a zivatarok területén pedig romolhat az asztmások állapota. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)