Innen tudhatjuk, hogy a párunk nem szeret minket

Számos árulkodó jele van annak, hogy akivel együtt vagyunk, nem érez olyan mélyen irántunk. Mutatjuk, mi figyelmeztethet!

Bár magától értetődőnek tűnhet, hogy akik párkapcsolatban élnek, igazi, mély szerelemmel viseltetnek egymás iránt, vannak azonban olyan esetek, amikor ez csak az egyik félre igaz, és a másik pusztán "mímeli" az érzéseket. A Brightside összegyűjtötte, jellemzően hogyan viselkednek az ilyen emberek.

Mindene a látszat

Intő jel lehet, ha a partnerünk nagyon "kifele él". Ez azt jelenti, hogy lépten-nyomon közös, szerelmes képeket posztol, és amikor mások is jelen vannak, kedves és figyelmes velünk. Otthon azonban, vagy amíg kettesben vagyunk vele, elutasító, tartózkodó, hideg lesz a viselkedése.

Üresen, laposan kommunikál

A beszélgetések ugyancsak árulkodóak. Érzelem- és szenvedélymentesen kommunikál velünk a partnerünk? Nem érdekli, amit mondunk neki? Csak akkor szól hozzánk, ha szüksége van valamire? Kizárólag unalmas, száraz témák merülnek fel kettőnk között? Ilyenkor komolyan el kell gondolkodnunk azon, szeret-e még minket.

Észre lehet venni, ha valaki már nem szerelmes.
Észre lehet venni, ha valaki már nem szerelmes. Fotó: Getty Images

Mindenáron meg akar változtatni

Mindenkinek vannak olyan szokásai , tulajdonságai, amelyek nem feltétlenül tetszenek a másiknak. Egy normális párkapcsolatban mindkét fél igyekszik egy kicsit a másikhoz idomulni, alakulni, hiszen a békés és szeretetteljes együttélésnek ez az egyik kulcsa. Az viszont már nem egészséges, ha az egyik fél a saját igényei szerint akarja átgyúrni a másikat, méghozzá úgy, hogy a partnerének tulajdonképpen meg kell tagadnia önmagát.

Nem segít a problémák megoldásában

Nincs párkapcsolat problémák nélkül, azok megoldásán azonban mindkét félnek dolgoznia kell. Amennyiben azt tapasztaljuk, hogy a partnerünk teljes mértékben elutasítja a konfliktusos helyzetek feloldását, a kivárásra, megúszásra játszik, és abszolút nem foglalkozik azzal, mit érzünk, nagyon valószínű, hogy (már) nem szerelmes belénk.

Vita közben ezeket soha ne mondjuk a párunknak - részletek itt .

Folyton a volt párját/párjait emlegeti

Elképzelhető, hogy partnerünk nem szerelemből van mellettünk, csak el akarja terelni a figyelmét a volt párjával való kapcsolatáról. Erre akkor gyanakodhatunk leginkább, ha folyton az exeit emlegeti, netalántán hozzájuk is hasonlít minket. Szintén rossz jel, ha a párunk soha nem néz a szemünkbe, ritkán vagy soha nem ölel meg, és gyakran tűnik úgy, mintha lélekben máshol járna.

Nem beszél a közös jövőről

Egy igaz szerelmen alapuló kapcsolatban előbb-utóbb szóba kell kerülnie a közös terveknek - és nemcsak a gyerekvállalással vagy a házassággal kapcsolatban, hanem egy-egy utazást vagy mondjuk a másik családjának megismerését illetően is. Aki azonban nincs elköteleződve a másik iránt, az soha nem beszél a jövőről.

A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

Olvassa el aktuális cikkeinket!

Dr. Google beelőzte Dr. House-t - ömlik a pénzünk a magánegészségügybe
Orvosmeteorológia
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +27 °C
Minimum: +13 °C

A felhőzet csökken, a záporok lecsengenek. A Dunántúl nyugati, délnyugati részén, valamint a középső országrészben lévő konvergenciában maradnak vastagabb felhők az égen, és ezeken a helyeken fordulhat elő még kevés helyen csapadék. Az északi, északnyugati szél fokozatosan veszít erejéből, hajnalban csak a Bakonyban és a Balatonnál fordulhatnak elő erős széllökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10 és 16 fok között, a hidegre hajlamos északi, északkeleti helyeken kevéssel 10 fok alatt alakul. Az előrejelzések szerint napközben enyhe hidegfronti hatás jelentkezik a térségben.

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Hogy érzed most magad fizikailag?

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Milyen most a lelkiállapotod?

Hogy érzed magad?

Legjobban:
Legrosszabbul:
Kezdjük újra