"Van egy lányom, akinek nem tudok többé belenézni a szemébe"

Minden reggel csak egy újabb napra kér erőt, és minden egyes napja egy harc - ezt mondta jelenlegi helyzetéről Lakatos Gabriella, akit volt párja vakított meg. A nő szerint támadója a legértékesebbet vette el tőle: azt, hogy láthassa felnőni a gyermekét.

Február elején tele volt a sajtó Lakatos Gabriella esetével. Ő az a 22 éves fiatal édesanya, akit volt párja bosszúból mindkét szemére megvakított. A férfi ellen valóságos hajtóvadászatot indított a rendőrség, és végül sikerült elfogniuk. Ez azonban a nő helyzetén nem sokat könnyített, szeme világát ugyanis ettől még nem kapta vissza.

zokogó nő
Támadója a legértékesebbet vette el tőle: azt, hogy láthassa felnőni a gyermekét.A kép illusztráció, forrása: Getty Images

"Nem láthatom többé a lányom szemeit"

A bántalmazott nő az RTL Klubnak azt nyilatkozta a napokban, hogy még mindig nem tudja felfogni azt, ami vele történt. Mint kiderült, a nő szemeit korábban több férfi is dicsérte, ezért az elkövető egyszer megfenyegette Gabriellát: kiveszi a szemeit, hogy ne lásson többé más férfiakat. Végül beváltotta "ígéretét", a nőnek pedig az fáj a legjobban, hogy így nem láthatja felnőni a kislányát. "Egy csodálatos gyermekem van, akinek én már nem tudok belenézni többet a szemébe, és már nem láthatom az ő szemeit" - mondta a könnyeivel küszködve. A fiatal anya hozzátette, egy nőnek sem kívánja, hogy ehhez hasonlón menjen keresztül.

"A legbátrabb nők közé tartozik"

Kiderült, miért vasárnap történik a legtöbb családirtás.

Gabriella mellett ott állt a testvére is, próbálja támogatni, amennyire csak tudja. Ő mesélte el, hogy egy héttel ezelőtt a megvakított nő visszatért abba a kemecsei utcába, ahol a bántalmazás történt. Ez segített neki abban, hogy szembenézzen a traumával, és elérje, hogy ne afélelemirányítsa az életét. "Én úgy érzem, hogy a legbátrabb nők közé tartozik. Ennyi idő után senki nem mer a traumatikus helyszínre hazalátogatni. Ő legyőzte önmagát" - fogalmazott Gabriella testvére. Hozzátette, hogy a nő kérésére mindent elégettek, ami a bántalmazójára emlékeztette.

Akadálymentesített lakásra gyűjtenek

A nő nagy álma, hogy egy saját, akadálymentesített lakása legyen Kemecsétől távol, ahol el tudja látni önmagát és gyermekét. Ehhez azonban segítségre van szükségük. Aki teheti, az az 11773449-03088889-es számlaszámra tud utalni. A számlatulajdonos Orosz Mira Norina.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +31 °C
Minimum: +14, +20 °C

Nyugat felől csökken a felhőzet. Változóan gomolyfelhős lesz az ég, nagyobb eséllyel keleten alakulnak ki záporok, zivatarok. Élénk, erős északias szél mellett 25, 31 fok közötti maximumokat mérhetünk. Szerdán napközben már nem érkezik front, de a hidegfront mögötti helyzetben még hidegfront jellegű hatás érvényesül. Görcsös fejfájás, izom- és hasi görcsök jelentkezhetnek, ingadozhat a vérnyomás. A frissebb időben viszont mérséklődnek az alvászavarok, megszűnik a hőterhelés. A napsütés javítja a hangulatot, a hőérzet sokat javul az előző napokhoz képest. A légszennyezettség közepes, kissé csökken. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)