Talán az őssejtkezelés megmenthetné a leukémia után lebénult kislányt

A négyéves Kiss Lauránál tavaly nyáron diagnosztizáltak leukémiát. Bár az orvosok korábban azt mondták, hogy a betegség jó eséllyel gyógyítható, a kislány októberben (a kemoterápia alatt) lázgörcs miatt kómába esett. Közel két hétig volt teljesen öntudatlan állapotban; ezalatt olyan súlyos agykárosodást szenvedett, hogy ébredése után szinte teljesen lebénult.

Az orvosok sajnos nem tudtak megnyugtató választ adni a kislány szüleinek, hogy pontosan mi okozta az agykárosodást: lehetséges, hogy a kezelések mellékhatása, vírus, bakteriális fertőzés miatt sérült Laura szürkeállománya.

Laura édesanyja, Kissné Kovács Rita már csak az őssejtterápiában bízik, ám a meglehetősen költséges (és biztos eredményt sajnos nem garantáló) eljárást csak Kínában végeznék el a kislányon. A család ezért a HáziPatika.com olvasóinak segítségét kéri, hogy támogassák Laura gyógyulását.

Az őssejtterápiát ugyan már évek óta alkalmazzák, de még mindig kezdeti stádiumban van a kutatók tudása ezekről a különleges, minden más típusú sejtté átalakulni tudó sejtekről. A terápia olyan gyógyíthatatlan betegeknek nyújthat reményt, mint amilyen Laura is, hiszen a segítségével - elvileg - "újraépíthetők" lennének az idegsejtek.

Amennyiben szeretné jobban megismerni Laurát, látogasson el a honlapjára.

Ha segíteni szeretne a családnak, keresse Laura édesanyját, Kissné Kovács Ritát ezen az email címen: krita79@citromail.hu.

Adományait az alábbi számlaszámon várják: OTP Bank, 11773449-05464616

Huták Judit

)
Tiszta levegő (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +32, +37 °C
Minimum: +14, +22 °C

Nyugaton és északon lehet több a felhő, ott kis eséllyel zápor vagy zivatar is lehet, máshol viszont folytatódik a napos, száraz idő tikkasztó meleggel. Élénk délkeleti szél mellett 32, 37 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Kedden a hőség veszi igénybe a szervezetet. Az alvásproblémák mellett a fáradékonyság és a nyűgösség is nagyon gyakori. A szívbetegeket és az időseket különösen nagy terhelés éri, nekik mindenféle megerőltetés kerülendő! Sokan fejfájást is tapasztalhatnak. A déli órákban fennáll a napszúrás és a hőguta veszélye, a tűző nap kerülendő! Fontos a rendszeres folyadékpótlás! A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)