Szakmai díjat kaptunk Endometriózis rovatunkért

2013. június 12-én tartották az "Endometriózis: egy alattomos betegség testi-lelki fájdalmai" elnevezésű médiapályázat eredményhirdetését. A díjátadón a HáziPatika.com szakmai díjat kapott a női betegségről készített rovatáért.

Idén márciusban hirdetett médiapályázatot az EgészségŐr Alapítvány - a MÚOSZ Egészségügyi és Szociálpolitikai Szakosztályának támogatásával -, melynek témája a rettegett női betegség, az endometriózis volt.

A HáziPatika.com szerkesztősége egy komplett rovatot készített a megmérettetésre, mely két hónapig a címlapon fogadja az olvasókat.

A rovat cikkeiben a diagnózisról és a rizikóteszt is, mely a cikkekből szintén bárki számára elérhető.

A műfajok és a médiumok esélyegyenlőségének jegyében a pályázat kiírói a díjazottak között állítottak fel sorrendet, hárman részesültek egyenlő díjazásban. A szerkesztőség (Angyal Ágnes, Diamant Ágnes, Huták Judit, Kiss Verus, Szécsi Katalin, Pilling Róbert) munkáját a szakmai zsűri kiemelte, rovatunk a három díjazott pályamű egyike lett, az érte járó díjat és oklevelet szerdán vettük át a MÚOSZ székházban.

A médiapályázatom díjat kapott továbbá a Hír TV Gyógyhír Magazinja, a Kossuth Rádió Napközben című műsora, a Városi TV Szeged pedig különdíjban részesült.

A díjnyertes rovatott itt találja: www.hazipatika.com/napi_egeszseg/fokuszban_endometriozis

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +31 °C
Minimum: +14, +20 °C

Nyugat felől csökken a felhőzet. Változóan gomolyfelhős lesz az ég, nagyobb eséllyel keleten alakulnak ki záporok, zivatarok. Élénk, erős északias szél mellett 25, 31 fok közötti maximumokat mérhetünk. Szerdán napközben már nem érkezik front, de a hidegfront mögötti helyzetben még hidegfront jellegű hatás érvényesül. Görcsös fejfájás, izom- és hasi görcsök jelentkezhetnek, ingadozhat a vérnyomás. A frissebb időben viszont mérséklődnek az alvászavarok, megszűnik a hőterhelés. A napsütés javítja a hangulatot, a hőérzet sokat javul az előző napokhoz képest. A légszennyezettség közepes, kissé csökken. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)