Koronavírus: elhunyt újabb 14 magyar beteg

Egy nap alatt 114 új koronavírusos esetet és 14 új áldozatot regisztráltak Magyarországon.

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 2098-ra nőtt a Magyarországon beazonosított fertőzöttek száma. Emellett újabb 14 idős, krónikus beteg hunyt el, így a koronavírus-járvány hazai áldozatainak száma 213-ra emelkedett - olvasható a koronavirus.gov.hu-n.

koronavírus, koronavírus hírek, koronavírus Magyarország, koronavírus fertőzöttek száma, koronavírus halottak száma, koronavírus magyar áldozat
koronavírus, koronavírus hírek, koronavírus Magyarország, koronavírus fertőzöttek száma, koronavírus halottak száma, koronavírus magyar áldozat

Több mint 800-an kórházban

Orbán: minden fertőzöttnek lesz helye - olvassa el a részleteket!

Az adatokból az is kiderül, hogy jelenleg 842 koronavírusos beteget ápolnak kórházba, közülük 82-en művi lélegeztetésre szorulnak. A betegek számának növekedése miatt a kórházak országszerte növelik ágykapacitásaikat készülve a tömeges megbetegedések fázisára.

Magyarországon jelenleg több mint 11 ezren vannak hatósági házi karanténban, és 287-en már gyógyultan távozhattak a kórházból a koronavírus-fertőzés legyőzését követően. Az akkreditált laboratóriumban eddig mintegy 50 ezer koronavírustesztet végeztek el.

Súlyos állapotban vittek kórházba egy lakót a Rózsa utcai idősotthonból - a részleteket olvassa el társportálunk, az nlc.hu cikkében!

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +30 °C
Minimum: +11, +16 °C

Délelőtt a napsütés mellett fátyol- és gomolyfelhk is lesznek az égen, de ezekből csapadék nem alakul ki. Délután a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett időnként megnövekszik a felhőzet, elvétve egy-egy zápor kialakulása sem zárható ki. A szél napközben mérsékelt nyugati lesz. Hajnalban 11, 16 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 25, 30 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció