Koronavírus: elhunyt újabb 14 magyar beteg

Egy nap alatt 114 új koronavírusos esetet és 14 új áldozatot regisztráltak Magyarországon.

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 2098-ra nőtt a Magyarországon beazonosított fertőzöttek száma. Emellett újabb 14 idős, krónikus beteg hunyt el, így a koronavírus-járvány hazai áldozatainak száma 213-ra emelkedett - olvasható a koronavirus.gov.hu-n.

koronavírus, koronavírus hírek, koronavírus Magyarország, koronavírus fertőzöttek száma, koronavírus halottak száma, koronavírus magyar áldozat
Arcvédő pajzsok készülnek egy salgótarjáni szakközépiskolában. Fotó: MTI/Komka Péter

Több mint 800-an kórházban

Orbán: minden fertőzöttnek lesz helye - olvassa el a részleteket!

Az adatokból az is kiderül, hogy jelenleg 842 koronavírusos beteget ápolnak kórházba, közülük 82-en művi lélegeztetésre szorulnak. A betegek számának növekedése miatt a kórházak országszerte növelik ágykapacitásaikat készülve a tömeges megbetegedések fázisára.

Magyarországon jelenleg több mint 11 ezren vannak hatósági házi karanténban, és 287-en már gyógyultan távozhattak a kórházból a koronavírus-fertőzés legyőzését követően. Az akkreditált laboratóriumban eddig mintegy 50 ezer koronavírustesztet végeztek el.

Súlyos állapotban vittek kórházba egy lakót a Rózsa utcai idősotthonból - a részleteket olvassa el társportálunk, az nlc.hu cikkében!

)
Tiszta levegő (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +30, +36 °C
Minimum: +14, +20 °C

A többórás napsütést időnként gomolyfelhők zavarják, legfelejebb délen lehet elvétve egy-egy zivatar. Mérsékelt szél mellett 31, 36 fokos maximumhőmérsékletekere számíthatunk. Vasárnap sem érkezik front, fokozódik a kánikula. A migrén mellett a keringési panaszok is gyakoriak lehetnek, egyre többen tapasztalhatnak alvászavarokat is. A tűző napon fennáll a napszúrás és a hőguta kockázata. A déli órákat javasolt árnyékos, hűvös heéyen tölteni. Az érzett hőmérséklet még a mért értkeknél is magasabb lesz. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)