Koronavírus: 53 éves a negyedik magyar áldozat

Egy 53 éves férfi a koronavírus negyedik magyar áldozata.

Újabb áldozata van a koronavírus-járványnak Magyarországon - olvasható a kormányzati tájékoztatásért felelős koronavirus.gov.hu oldalon. A negyedik áldozat egy 53 éves magyar férfi, aki többszörös krónikus betegségben is szenvedett.

A legutolsó adatok szerint Magyarországon jelenleg 85 fertőzöttet tartanak nyilván, a most elhunyt férfi mellett három másik ember életét követelte a határokon belül a járvány. Elsőként egy 75 éves férfi vesztette életét múlt vasárnap, akit koronavírus-fertőzés gyanújával és tüdőgyulladással szállítottak a Dél-Pesti Centrumkórházba. Tegnap pedig egy 79 éves és egy 68 éves magyar férfi is életét vesztette afertőzésmiatt.

Pozitív lett a koronavírus-tesztje a Szent László Kórház egyik nővérének. A dolgozó fertőzöttségét az operatív törzs is megerősítette. Erről bővebben az nlc.hu cikkében olvashatunk!

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +23, +28 °C
Minimum: +9, +14 °C

Délelőtt a napsütést időnként gomolyfelhők zavarják, csapadék azonban nem lesz. Délután folytatódik a változóan felhős idő, legfeljebb a Dunántúlon fordulhat elő egy-egy kisebb zápor. A szél napközben eros nyugati lesz. Hajnalban 9, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: