Megvan az év legjobb szaloncukra

Az Év Szaloncukra-versenyre 28 gyártótól érkeztek különleges édességek. Idén új ízek is megjelentek a piacon.

Idén 186 szaloncukorral neveztek az Év Szaloncukra-versenyre, ami rekordnak számít. Sok volt az újragondolt szaloncukor, de az egyszerű ízek már nem működtekmondta az InfoRádiónak Kovács Ádám, az Év Szaloncukra-verseny szervezője.

szaloncukor, édesség, karácsony
Idén is sok új íz van a szaloncukrok piacán. Fotó: Getty Images

A versenyen mindenki megfűszerezte az édességet, vagy hozzáadott valami extrát. A szervező szerint idén egészen különleges a robbanó cukorkás szaloncukor: ezek közül három kategóriában is volt győztes. Az év szaloncukra a forraltboros lett a Gyulai Kézműves Cukrászdából.

Mennyiség helyett minőség

A szervező szerint a lakosság most a különleges szaloncukrokat keresi. Népszerűek például azok, amikben ropogós elem, vagy valami extra fűszer van. Persze a szociális helyzettől is erősen függ, mit vásárolnak az emberek. Tapasztalata alapján viszont a karácsony olyan kiemelt időszak, amikor az emberek sokkal többet engednek meg maguknak, még akkor is, ha nem feltétlenül tehetik meg. Emiatt inkább a minőség és nem a mennyiség felé kezdünk hajlani a szaloncukrok vásárlásakor.

A legfrissebb tartalmainkért kövessen minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

)
Vízben oldódó vitaminok (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: -1, +6 °C
Minimum: -3, +4 °C

Kezdetben sok lesz a felhő, majd felhőátvonulások lesznek helyenként záporral, hózáporral, futó havas esővel. Erős, viharos északnyugati szélben -1, 6 fokos délutáni hőmérsékletet mérhetünk. Szombaton hidegfront hat a szervezetre. Erős görcsös fejfájás és más görcsös panaszok jelentkezhetnek, romolhat a szívbetegek állapota. Gyakoriak lehetnek a keringési és vérnyomáspanaszok, sokan tapasztalhatnak szédülést, rosszullétet. Jelentősen csökken a hő- és komfortérzet. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás erősen emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások: