A természet ereje, páratlan komplexitásban (x)

Ha az egészségről van szó, mindannyian a legjobbat akarjuk. De hogy találjunk rá a leghatásosabb étrend-kiegészítőre a bejelentett 23 ezer készítmény között? A SynergoLAB szerint válasszuk a tudományosan megalapozott, komplex, természetes megoldást!

Talán Önnel is előfordult már, hogy egy-egy jel alapján úgy érezte, szervezetének szüksége lenne némi támogatásra. Hétköznapi emberként ilyenkor a legritkább esetben tudjuk pontosan eldönteni, mi is lehet a probléma, milyen anyagok beviteléről kellene gondoskodnunk. Azoknak, akik a természetes hatóanyagokat részesítik előnyben, kézenfekvő lehet valamilyen étrend-kiegészítőt választani - ezek azonban többnyire csak 1-2 összetevőt tartalmaznak.

Synergolab

A SynergoLAB magyar szakértői csapata azonban formulái megalkotásakor abból indult ki, hogy a problémák a legritkább esetben vezethetők vissza 1-2 tényezőre, vagyis a rájuk adott válaszoknak is kellően összetettnek kell lenniük. Ennek jegyében orvosi, gyógyszerészi és természetgyógyászati tapasztalatuk birtokában azonosították azokat a növényi hatóanyagokat, melyek képesek az egész szervezet működésére pozitív hatást gyakorolni. A klinikai vizsgálatok által igazoltan hatékony gyógynövény-kivonatok és más természetes összetevők közül pedig minden egyes termékükben a lehető legtöbbet felhasználták, hogy azok a legnagyobb eséllyel, nem ritkán egymást erősítve, szinergiát létrehozva fejtsék ki jótékony hatásukat.

Synergolab

Ez a szervezetet egyetlen, összetett egységként kezelő, holisztikus szemlélet, valamint a tudományos megalapozottság teszik igazán egyedülállóvá a SynergoLAB termékeit , legyen szó a szív- és érrendszer, a csontok és ízületek, a prosztata vagy épp az immunrendszer normál működésének támogatásáról. A kifogástalan minőségű alapanyagokból, igen magas hozzáadott értékkel összeállított készítmények így képesek az átlagos étrend-kiegészítők leggyakoribb korlátait "lebontva", páratlanul átgondolt, egyúttal biztonságos és garantáltan hatékony megoldást kínálni mindazoknak, akik a lehető legtöbbet tennék saját és a hozzájuk közel állók egészségéért.

Synergolab

További információ: https://synergolab.com/

)
Elhízás szövődmények (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Kettős front
Maximum: +1, +11 °C
Minimum: -4, +5 °C

Erősen felhős, borult lesz az ég, sokfelé lehet eső, zápor. Megélénkül, megerősödik a délies szél, 2, 11 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Pénteken erős kettősfronti hatás érvényesül. A szívbetegek állapota romolhat, emellett keringési panaszok és vérnyomás-ingadozás is jelentkezhet. Alacsony hő- és komfortérzettel kell számolni, a tompuló reflexek miatt a balesetveszély is fokozódik. Érdemes megnézni a meteogyógyász® mai videóját! A légszennyezettség közepes, kissé csökken. A légnyomás süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: