Újabb ételekről állítják, hogy segítik a fogyást

Egy amerikai táplálkozási szakértő azt állítja, hogy a nők sikeresebben fogyókúrázhatnak azzal, hogy úgy esznek, mint egy férfi.

Jim White Virginia Beach-i dietetikus és személyi edző úgy véli, hogy a nőknek olyan férfias szokásokat kellene felvenniük, mint például a koktélok helyett a sörfogyasztást, vagy a diétás ételek helyett a teljes zsíros ételek választását. A Fitness Magazine weboldalán a szakértő összesen hét irányelvet sorol fel, amelyek ellentmondanak az általánosan elfogadott fogyókúrás trendekkel - ezek közé tartozik többek között magának a fogyókúrázásnak az elvetése is.

testtömeg-indexét (BMI)! A korlátozott étkezők nagyobb valószínűséggel eszik túl magukat a fogyókúra kezdete előtt, illetve a diéta után, mint azok, akik nem követnek korlátozó fogyókúrát. A férfiak ezzel szemben nagyon ritkán diétáznak. Természetesen nekik is meg kellene próbálniuk egészségesebben táplálkozniuk, de ennyi. Nincs szükség a diétára, vagy a mindent vagy semmit mentalitásra - fogalmaz a Torontói Egyetem kutatásaira hivatkozva White.

White azt tanácsolja a hölgyeknek, hogy óvakodjanak a diétásnak nevezett alacsony kalóriatartalmú élelmiszerektől, mert ezekben gyakran nincs zsír és fehérje, amelyek teltségérzetet okoznak, és a zsír kivonásával elveszített ízt hozzáadott cukorral és nátriummal pótolják. Ehelyett jobb, ha az élelmiszerek összetevőinek minőségére és a fehérje, szénhidrátok és zsír arányaira figyelünk oda. A szakértő szerint ez a kulcsa a tartós fogyásnak.

Fogyókúra? Egyen úgy, mint egy férfi!

A másik jó férfiszokás az lehet, hogy vegánoknak érdemes lehet több babfélét és diófélét beilleszteni az étrendjükbe.

A dietetikus azzal kapcsolatban is jó tanácsokkal szolgált a fogyókúrázó hölgyeknek, hogy milyen italt rendeljenek a bárokban és az éttermekben. White szerint jobban járnak a sörrel, mint a kevert italokkal (például sör kevesebb cukrot tartalmaz, és mivel nagyobb teltségérzést okoz, kisebb valószínűséggel nassolunk elfogyasztása után.

)
mRNS vakcinák (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +23, +28 °C
Minimum: +9, +14 °C

Délelőtt a napsütést időnként gomolyfelhők zavarják, csapadék azonban nem lesz. Délután folytatódik a változóan felhős idő, legfeljebb a Dunántúlon fordulhat elő egy-egy kisebb zápor. A szél napközben eros nyugati lesz. Hajnalban 9, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: