Ő lehet Zacher Gábor utódja

HáziPatika

Egykori főmentős kerülhet Zacher Gábor helyére.

Az OMSZ korábbi főigazgatója válthatja Zacher Gábort

Máris meg lehet Zacher Gábor utódja a Honvédkórház sürgősségi osztályán: Burány Béla, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) korábbi főigazgatója lehet a Honvédkórház sürgősségi osztályának új vezetője a Népszava értesülései szerint, egyelőre megbízott vezetőként.

Ő lehet Zacher Gábor utódja
Korábbi főmentős válthatja Zacher Gábort (Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI)

Zacher Gábor péntek éjfélig dolgozott a Honvédkórházban

Ahogy arról korábban a HáziPatika.com is beszámolt, Zacher Gábor a személyi és tárgyi feltételek hiánya miatt távozott a Honvédkórházból. Felmondását megelőzően, csütörtökön a Honvédkórházban 112 orvos mondta fel az önkéntes túlmunka szerződését, miután a kórház menedzsmentje júniusban megvonta tőlük az önkéntes túlmunkáért adható juttatást. Zacher Gábor péntek éjfélig dolgozott a kórház sürgősségi osztályán, a munkáltató, a Honvédelmi Minisztérium nem ragaszkodott hozzá, hogy kitöltse a felmondási idejét.


2013-ban bízták meg az OMSZ vezetésével

Burány Bélát 2013-ban bízták meg - egy pályázat eredményeként - az OMSZ irányításával. Posztjáról 2015-ben menesztették, miután kiderült, csúsznak a kormány által megígért fejlesztések.

Hogy érzi magát? Országos eredmény megtekintése >>
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Milyen most a lelkiállapota?
Letargikus vagyok
Kissé magam alatt vagyok
Kiegyensúlyozott vagyok
Jókedvű vagyok
Majd kiugrom a bőrömből
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Hogy érzi most magát fizikailag?
Teljesen hulla vagyok
Voltam már jobban is
Átlagos formában vagyok
Jól vagyok
Kirobbanó formában vagyok
Hogy érzi magát?
Lelkiállapot
Fizikai állapot
Legjobban:
Legrosszabbul:
További cikkek
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

BNO kereső

VAGY

Ha az ismert BNO-kódot beírja a keresőbe, megtudhatja a hozzá tartozó betegség nevét. Ha a BNO kódra kiváncsi, akkor a betegség elnevezését kell a keresőbe írni. A BNO kód formátuma: egy betű és négy számjegy.

Gyógyszerkereső