Már az Apple sem tudja, meddig tart a home office

Korábban szeptemberről októberre, majd januárról februárra tolták az irodába visszatérés határidejét. Most bejelentették, hogy feladják a dátumvadászatot.

A Google kirúgja az oltatlan dolgozóit.

Az Apple vezérigazgatója egy belső céges e-mailben jelentette be, hogy a mostani hibrid munkát továbbra is, határozatlan ideig folytatja a cég. Tim Cook úgy fogalmazott, hogy eddig tologatták az irodába visszatérés határidejét, most pedig elfogadták, hogy fogalmuk sincs, ez végül mikor jöhet el. Hozzátette, a döntés az esetszámok emelkedése és az omikron variáns terjedése miatt született - írja a New York Times.

apple
apple

A cég az elmúlt néhány hónapban három üzletét zárta be ideiglenesen, mert nagyon sok alkalmazottjuk kapta el a vírust vagy volt fertőzött személy kontaktja. Több techcég engedékenyebb volt a home office megtartásával kapcsolatban, de az Apple többször világossá tette, hogy azt szeretné, ha a munkatársak legalább részben visszatérnének az irodai munkához, amikor már biztonságos lesz.

Korábban szeptemberről októberre, majd januárról februárra tolták az irodába visszatérés határidejét. A kényelmes home office berendezésére az Apple ezer dollárt, azaz 326 ezer forintot ad minden alkalmazottjának.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +22, +30 °C
Minimum: +13, +18 °C

Hazánkban szombaton délelőtt közepesen felhős ég mellett időnként erősen felhős időszakok is előfordulnak, helyenként zápor, kisebb eső is kialakulhat. Délután folytatódik a változóan felhős idő, továbbra is előfordulhat egy-egy zápor, esetleg zivatar. A szél napközben eros északi lesz. Hajnalban 13, 18 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 30 fok között alakul. Késő este 14, 19 fok lesz. Szombaton gyenge hidegfronti hatás érvényesül. Enyhébb görcsös panaszok jelentkezhetnek, például görcsös fejfájás és izomgörcsök. Az arra hajlamosaknál ingadozhat a vérnyomás, egyesek nyugtalanságot tapasztalhatnak. A szél csökkenti az érzett hőmérsékletet, a szórványos záporok miatt az esernyőkre is szükség lehet. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció