Már az Apple sem tudja, meddig tart a home office

Korábban szeptemberről októberre, majd januárról februárra tolták az irodába visszatérés határidejét. Most bejelentették, hogy feladják a dátumvadászatot.

A Google kirúgja az oltatlan dolgozóit.

Az Apple vezérigazgatója egy belső céges e-mailben jelentette be, hogy a mostani hibrid munkát továbbra is, határozatlan ideig folytatja a cég. Tim Cook úgy fogalmazott, hogy eddig tologatták az irodába visszatérés határidejét, most pedig elfogadták, hogy fogalmuk sincs, ez végül mikor jöhet el. Hozzátette, a döntés az esetszámok emelkedése és az omikron variáns terjedése miatt született - írja a New York Times.

apple
Járványügyi ellenőrzés az Apple egyik boltjánál New York-ban 2021. augusztusában. Fotó: Getty Images

A cég az elmúlt néhány hónapban három üzletét zárta be ideiglenesen, mert nagyon sok alkalmazottjuk kapta el a vírust vagy volt fertőzött személy kontaktja. Több techcég engedékenyebb volt a home office megtartásával kapcsolatban, de az Apple többször világossá tette, hogy azt szeretné, ha a munkatársak legalább részben visszatérnének az irodai munkához, amikor már biztonságos lesz.

Korábban szeptemberről októberre, majd januárról februárra tolták az irodába visszatérés határidejét. A kényelmes home office berendezésére az Apple ezer dollárt, azaz 326 ezer forintot ad minden alkalmazottjának.

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +33 °C
Minimum: +12, +20 °C

Többször megnövekszik a felhőzet, szórványosan fordul elő zápor, zivatar. Sokfelé megélénkül az északkeleti szél, a maximumhőmérséklet 25, 33 fok között szóródik. Hétfőn nem érkezik front. A fülledtség idején nehézlégzés, rosszullét jelentkezhet, többen fejfájást tapasztalhatnak. Gyakoriak lehetnek a keringési panaszok, az arra hajlamosaknál vérnyomás-ingadozás léphet fel. Az érzett hőmérséklet is ingadozik. A légszennyezettség közepes, alig változik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások: