Koronavírus: száz fölött a fertőzöttek száma itthon

103-ra nőtt a beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma.

Újabb fertőzötteket azonosítottak Magyarországon, több magyar állampolgárnál, illetve két külföldinél is kimutatták az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 103-ra nőtt az itthon beazonosított esetek száma - olvasható a koronavirus.gov.hu oldalon.

Már négy ember életét követelte Magyarországon

A járvány második szakaszához - a csoportos megbetegedések szakaszához - értünk, amikor közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés. Magyarországon is már bárhol jelen lehet a vírus. A tömeges fertőzés lelassításához nagyon fontos, hogy az idősek, a diákok, a külföldről hazatértek, és aki teheti, az maradjon otthon, és mindenki tartsa be a szabályokat és az ajánlásokat - olvasható az oldalon. A megbetegedés itthon mér négy ember életét követelte, tegnap egy 79 éves, egy 68 éves és egy 53 éves magyar férfi halt bele a fertőzésbe.

Pozitív lett a koronavírus-tesztje a Szent László Kórház egyik nővérének. A dolgozó fertőzöttségét az operatív törzs is megerősítette. Erről bővebben az nlc.hu cikkében olvashatunk!

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +27, +33 °C
Minimum: +11, +20 °C

Pár órára kisüt a nap, de időnéóként erősen felhős lesz az ég. Nagyobb eséllyel a Dunától keletre alakulnak ki záporok, zivatarok. Időnként megélénkülő északkeleti szél mellett 27, 33 fok közötti maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Hétfőn nem jön front, de melegedés kezdődik. A fokozottan érzékenyeknél fáradékonyság, dekoncentráltság léphet fel, egyesek alvásproblémákat is tapasztalhatnak. A keringési panszokkal küzdők a következő napokban tartós tünetekre készüljenek. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Fülledtség (magas páratartalom 25 fok feletti hőmérséklettel)