Koronavírus: 6 új beteg Magyarországon

Magyarországon újabb 6 magyar embernél mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 25-re nőtt a hazai COVID-19 betegek száma.

Napról napra nő a Magyarországon koronavírussal diagnosztizáltak száma. Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy kik voltak az új betegek eddig, és milyen kapcsolatban vannak egymással. Kattintson a részletekért.

Egyetlen nap alatt 6 új betegnél diagnosztizálták az új koronavírus-fertőzést, ami eddig a legnagyobb növekedés a COVID-19 magyarországi megjelenése óta. A kormány koronavírus oldalán megjelent tájékoztatás szerint, az országos tisztifőorvos által kiadott eljárásrendnek megfelelően az ő esetükben is haladéktalanul megkezdődött a járványügyi vizsgálat és kontaktkutatás, amelyet a járványügyi hatóság a rendőrséggel együttműködve végez. Az új betegekről az eddigi gyakorlattal ellentétben már nem közöltek személyükre vonatkozó információt, mindössze annyi tudható, hogy mindannyian magyar állampolgárok.

koronavírus terjedése, koronavírus, koronavírus-járvány, koronavírus-fertőzés, COVID-19, Magyarország
Folyamatosan nő a koronavírus-fertőzéssel diagnosztizáltak száma Magyarországon és a világban is. Fotó: Mikhail Tereshchenko\Getty Images

Új gyógyultról egyelőre nem számoltak be, karanténban pedig 79-en vannak, halálos áldozata eddig nem volt az új koronavírusnak Magyarországon.

Mint arról a HáziPatika.com-on beszámoltunk, a tegnapi nap világviszonylatban is rekordot hozott, 16 200 új beteget regisztráltak COVID-19-cel.

Koronavírusos férfi sétálgatott egy kórházban Szlovákiában - az erről szóló hírt az nlc.hu-n olvashatják.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +31, +36 °C
Minimum: +13, +23 °C

A napsütést időnként gomolyfelhők zavarják, ezekből helyenként zápor, zivatar kialakulására kell készülni. Mérsékelt lesz az északi szél, 31, 36 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Vasárnap nem érkezik front, ismét az országos kánikula jelenti a veszélyt. Fennáll a napszúrás és a hőguta kockázata, magas a kiszáradás veszélye. Többeknél migrén léphet fel, csökken a koncentrálóképesség. Megszaporodhatnak az emésztési problémák. A hőérzet több fokkal a mért értékek felett alakul. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)