Koronavírus: 6 új beteg Magyarországon

Magyarországon újabb 6 magyar embernél mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 25-re nőtt a hazai COVID-19 betegek száma.

Napról napra nő a Magyarországon koronavírussal diagnosztizáltak száma. Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy kik voltak az új betegek eddig, és milyen kapcsolatban vannak egymással. Kattintson a részletekért.

Egyetlen nap alatt 6 új betegnél diagnosztizálták az új koronavírus-fertőzést, ami eddig a legnagyobb növekedés a COVID-19 magyarországi megjelenése óta. A kormány koronavírus oldalán megjelent tájékoztatás szerint, az országos tisztifőorvos által kiadott eljárásrendnek megfelelően az ő esetükben is haladéktalanul megkezdődött a járványügyi vizsgálat és kontaktkutatás, amelyet a járványügyi hatóság a rendőrséggel együttműködve végez. Az új betegekről az eddigi gyakorlattal ellentétben már nem közöltek személyükre vonatkozó információt, mindössze annyi tudható, hogy mindannyian magyar állampolgárok.

koronavírus terjedése, koronavírus, koronavírus-járvány, koronavírus-fertőzés, COVID-19, Magyarország
Folyamatosan nő a koronavírus-fertőzéssel diagnosztizáltak száma Magyarországon és a világban is. Fotó: Mikhail Tereshchenko\Getty Images

Új gyógyultról egyelőre nem számoltak be, karanténban pedig 79-en vannak, halálos áldozata eddig nem volt az új koronavírusnak Magyarországon.

Mint arról a HáziPatika.com-on beszámoltunk, a tegnapi nap világviszonylatban is rekordot hozott, 16 200 új beteget regisztráltak COVID-19-cel.

Koronavírusos férfi sétálgatott egy kórházban Szlovákiában - az erről szóló hírt az nlc.hu-n olvashatják.

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +31 °C
Minimum: +15, +21 °C

Változóan felhős lesz az ég, de több órára kisüt a nap. Elszórtan, nagyobb eséllyel a Dunántúlon és keleten számíthatunk záporra, zivatarra. Élénk, erős lökésekkel kísért északkeleti szél mellett 25, 31 fok között alakulnak a maximumhőmérsékletek. Kedden front nem érkezik, de a magasban zajló folyamatok hatására front jellegű tünetek léphetnek fel. Gyakori lehet a görcsös és a migrénes fejfájás, egész nap ingadozhat a vérnyomás. Egyesek alvászavarokat is tapasztalhatnak. A szabadtéri programoknak kedveznek a körülmények, de a záporok miatt az esernyőt is célszerű kéznél tartani. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Fülledtség (magas páratartalom 25 fok feletti hőmérséklettel)