Koronavírus: 30-ra nőtt a betegek száma Magyarországon

A délelőtt bejelentetthez képest újabb öt beteget regisztráltak, ezzel már 30-ra nőtt az új koronavírussal megfertőzöttek száma Magyarországon.

A reggeli adatok óta Magyarországon újabb 5 magyar állampolgárnál mutattak ki új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 30-ra nőtt a hazánkban diagnosztizált fertőzöttek száma - adta hírül a kormány hivatalos koronavírussal foglalkozó oldala .

Egyre többen kapják el az új koronavírust az egész világon. Fotó: Emanuele Perrone/Getty Images
Egyre többen kapják el az új koronavírust az egész világon. Fotó: Emanuele Perrone/Getty Images

Mint írják, az új betegek között is vannak, akik a közelmúltban Olaszországban jártak, van olyan beteg, aki feltehetően az Ausztriában járt családtagjától fertőződött meg és van olyan is, akit a kontaktkutatás során már korábban azonosítottak. Hazánkban eddig 30 új koronavírus-fertőzöttet tartanak nyilván, közülük 9 iráni, 1 brit, és 20 magyar állampolgár.

Minden eset egy helyen - olvassa el, hogyan jelentették be napról napra az új eseteket Magyarországon. Kattintson a részletekért.

Egy nap alatt 11 új eset

Mint arról a HáziPatika.com-on folyamatosan beszámolunk , napról napra nő a COVID-19 beteg száma Magyarországon, de arra még nem volt példa a vírus hazai megjelenése óta, hogy egy nap kétszer jelentsenek be új betegeket. A délelőtti 6 új esettel együtt ma már 11 frissen regisztrált betegről tudunk, így egy nap alatt harmadával nőtt az esetszám Magyarországon. A kontaktokat természetesen az új betegek esetében is folyamatosan keresik, immár a rendőrség bevonásával.

Koronavírus: óriási segítséget kapnak az érettségire készülők itthon - a részletekért kattintson az nlc.hu oldalán elérhető cikkre .

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +33, +38 °C
Minimum: +15, +23 °C

Alig lesz felhő az égen, strandidőre készülhetünk. Csapadék nem lesz. A Dunántúlon élénk lökések kísérik a délies szelet, a legmelegebb órákban 33, 38 fokot mérhetünk. Csütörtökön még frontmentes marad az idő, de fokozódik a hőség, ami extrém terhelést ró még az egészségesekre is. Gyakoriak az alvászavarok, napközben pedig kábaság, tompaság léphet fel. Gyakori a migrén, az arra hajlamosak keringési problémákat és emésztési panaszokat is tapasztalhatnak. A déli órákat ajánlott árnyékos, hűvös helyen tölteni. A légszennyezettség magas, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)