Kikészíti a szomszédokat a kényszeresen gyűjtögető egri asszony

Az ajtó alatt kifolyó húslé, bogarak mindenfelé és orrfacsaró bűz – komolyan megkeseríti egy egri társasház lakóinak életét az a kényszeresen gyűjtögető asszony, aki semmit sem dob ki.

Piszok és orrfacsaró bűz fogadta a kormányhivatal dolgozóit, akik azért jelentek meg az egyik egri társasházi lakásban, hogy kitakarítsák azt – derült ki az RTL Híradó riportjából. Az ott lakó idős asszony kb. öt éve kezdett gyűjtögetésbe; a szomszédok szerint főként akciós élelmiszereket halmoz fel, és ezek rendszerint ráromlanak, de semmit nem dob ki.

kényszeres gyűjtögetés
A gyűjtögetés egy idő után már kórosnak számít, és kezelést igényel. A fotó illusztráció, forrás: Getty Images

Kupacban állt a szemét

A takarítóbrigád tagjai az ajtón is alig tudtak bemenni, mivel a küszöbig tele volt pakolva a lakás, kupacban állt a szemét. A szomszédok azt mondják, nyáron a legnehezebb elviselni az asszony kényszeres gyűjtögetését. „Az ajtó alatt folyik a húslé, a bogár az rengeteg, meg hát a szag terjeng az egész Töviskes téren, de szerintem mi vagyunk legjobban itt kitéve ennek, meg a felette lakó” – nyilatkozta az egyik lakó.

Az egri kormányhivatal a lakók panaszára idén már másodszor rendelte el a kényszertakarítást. A társasház lakói ugyanakkor úgy vélik, ezek a hatósági takarítások csak időlegesen oldják meg a problémát, utána minden kezdődik elölről.

A kóros gyűjtögetők nem egyszerűen lustaságból vagy igénytelenségből hordják tele az életterüket értéktelen kacatokkal. Egy mentális betegségben szenvednek, amely kezeletlenül komoly bajt okozhat. Olvassa el a részleteket korábbi cikkünkben!

A legfrissebb tartalmainkért kövessen minket a Google HírekbenFacebookonInstagramonViberen vagy YouTube-on!

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: -2, +3 °C
Minimum: -10, -5 °C

Sok napsütés lesz, de csapadék nem valószínű. Többfelé élénk, északkeleten erős lökések kísérik az északias szelet, -2, 3 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Kedden nem jön front, de a markáns hideg miatt nagyon gyakoriak lehetnek a keringési- és vérnyomáspanaszok, a fokozottan érzékenyek pedig görcsös fejfájást tapasztalhatnak. Az ízületi bántalmak tartósnak bizonyulnak, nagy a megfázásveszély is. A napsütés azonban javítja a hangulatot és a közérzetet. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások: