Holtan talált rá, de megmentette feleségét egy férfi

Eszméletlenül, a klinikai halál állapotában talált feleségére egy férfi a Heves megyei Makláron. Lélekjelenlétének és a mentésirányító távoli segítségének köszönhetően azonban sikerült megmentenie párja életét.

Az eset kedden délelőtt történt. Az Országos Mentőszolgálat a közösségi médiában számolt be róla, hogy egy kétségbeesett idős férfi kért segítséget, miután eszméletlenül talált rá otthon szintén feleségére. A 65 év körüli asszony ekkor már nem lélegzett. A hívást fogadó mentésirányító instrukcióit követve a férj azonnal megkezdte az újraélesztést.

A mentőszolgálat egysége néhány percen belül megérkezett a helyszínre, emelt szinten folytatva az újraélesztést. Sokáig küzdöttek az asszony életéért, de az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek. A házaspár végül együtt szállt be a mentőautóba, és az idős asszonyt stabil állapotban szállították kórházba.

A legfrissebb tartalmainkért kövessen minket a Google HírekbenFacebookonInstagramonViberen vagy YouTube-on!

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +19, +25 °C
Minimum: +4, +11 °C

A reggeli ködfoltok feloszlása után változóan felhős lesz az ég, csapadék nem valószínű. Mérsékelt marad szél, 19, 25 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Csütörtökön tovább tart a frontmentes idő. A nagy napi hőingás vérnyomás-ingadozást válthat ki, emellett a migrénhajlam fokozódására is készülni kell. A kopásos ízületi bántalmak a hajnali órákban lehetnek a legintenzívebbek. A fokozottan érzékenyek tartós tünetekre számítsanak. Érdemes megnézni a meteogyógyász alábbi napi tanácsait is! A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: