Durva kommentekben támadják a mentősöket

Veszélyes álhíreket terjesztenek, sőt a mentősök halálát is kívánják egyesek az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

Kollégáik halált kívánó, és méltóságukat sértő kommentek miatt szólaltak fel az Országos Mentőszolgálat dolgozói a Facebookon . Mint írták, a közösségi oldalon egyre több becsmérlő, a koronavírussal kapcsolatos álhíreket terjesztő megjegyzést kapnak, ami méltatlan a hivatásukat szolgáló dolgozókkal szemben.

"Bajtársunk halálát kívánta, mert az beoltatta magát"

"A felelősen gondolkodó életmentő közösség tagjai saját szemükkel láthatták, mennyire komoly (akár életveszélyes) panaszokat okozhat a Covid-19, ezért számukra egyértelmű volt a döntés a vírust megfékezni képes vakcina mellett. Azonban ezzel a logikus magyarázattal sem sikerült meggyőzni azt a néhány oltásellenes kommentelőt, akik vállalhatatlan stílusban estek a mentőknek a poszt alatt" - írják a mentősök. Példaként említik azt a székesfehérvári férfit, aki gyűlölködő kommentben gyalázta a mentősöket, mert azok "pénzért chip-eltetik magukat", és említettek egy pécsváradi édesanyát is, aki mérget remélt a fecskendőbe vakcina helyett.

A legsúlyosabbak között azt az esetet említik, amikor a kommentelő az egyik mentős halálát kívánta, amiért az beoltatta magát. A mentők azt kérik, hogy mindenki csak hiteles forrásból tájékozódjon a védőoltásról, mert csak együtt sikerülhet legyőzni a vírust.

Magyarországon jelenleg 25 kórházi oltóponton zajlik az egészségügyi dolgozók beoltása. Az érintettek közvetlenül az oltópontokon is be tudnak jelentkezni a koronavírus elleni védőoltásra. Korábbi cikkünkből kiderül, pontosan hol vannak az oltópontok.

)
Olajág Otthonok (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Kettős front
Maximum: +14, +20 °C
Minimum: +3, +12 °C

A párás reggelt követően változóan vagy erősen felhős időre van kilátás, többfelé előfordulhatnak záporok. Mérsékelt marad a szél, 14, 20 fok közé melegszik a levegő. Csütörtökön kettősfronti hatás érvényesül. Tovább gyengül az immunrendszer, emellett kellemetlen fejfájás, migrén és alvászavar léphet fel. Sokan nagyon megterhelőnek érezhetik a helyzetet. Érdemes megnézni a meteogyógyász® alábbi napi tanácsait! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: