A nap képe: ahol minden eszközzel igyekeznek legyőzni a koronavírust

Kínában továbbra is nagyon szigorúan veszik a járványügyi szabályok betartását, és minden lehetséges intézkedéssel igyekeznek visszaszorítani a koronavírusos betegek számát.

Kínában továbbra is a zéró tolerancia elve van érvényben, vagyis a hatóságok szigorúan felügyelik a járványügyi szabályok betartását. Képünkön egy védőruhás kínai egészségügyi dolgozó teker Pekingben, hogy mintát vegyen az otthoni karanténban lévő emberektől.

A kínai hatóságok legutóbb mintegy 600 ezer embert helyeztek karanténba a Honan tartományban fekvő Csengcsouban, mert 359 koronavírusos esetet azonosítottak. 

MTI/AP/Andy Wong
MTI/AP/Andy Wong

A legfrissebb tartalmainkért kövessen minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +16, +21 °C
Minimum: +1, +7 °C

Napos időre van kilátás, csapadék nem lesz. Reggel északkeleten ködfoltok képződhetnek. Mérsékelt szél mellett 16, 21 fok közötti csúcshőmérsékletekre számíthatunk. Szerdán a frontmentes, de melegedő idő is okozhat panaszokat. Reggel kopásos, napközben gyulladásos ízületi bántalmak léphetnek fel, emellett a fokozottan érzékenyek migrént és koncentrálási problémákat is tapasztalhatnak. Ingadozhat a vérnyomás, a délelőtti órákban rosszullét jelentkezhet. A napsütés azonban kissé ellensúlyozhatja a tüneteket. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: