Szex a múzeumban - Fotókkal

Szex 5 emeleten, mindenhol, mindenféle módon. Ahogy az képeinken is látszik, az emberi találékonyság hatalmas, ha erotikáról, szexről van szó. Nézze meg, olvassa el beszámolónkat az amszterdami Erotika Múzeumról!

Élvezd(!) a biciklizést!

Még zárva voltak a lányok kirakatai a piros lámpás negyedben, így tökéletes időtöltésnek bizonyult, hogy megnéztük az Erotika Múzeumot. Már a bejárat is meghökkentő: egy életnagyságú viaszhölgy biciklizik a jegypénztár mellett (5 euró volt a belépő), csakhogy roppant kéjes arckifejezéssel. A pajzánság okát kutatva kiderült, hogy a bicikli nyergéből a tekerés ütemére emelkedik-süllyed egy fallosz - megnézheti képgalériánkban!

Az 5 emeletes ház csigalépcsőjén az első kiállított tárgy Madonna dedikált fotója. A híres és szexuális szabadosságáról egy időben hírhedt énekesnő melltartóban és bugyi nélküli neccharisnyában pózol a képen - bár kezével eltakarja ölét, de a kép így is nagyon erotikus.

Erotika Múzeum Amszterdamban

Az első emeleten rengeteg vitrin van, szebbnél-szebb, erotikus jelenetet vagy testrészt ábrázoló dísz- és használati tárggyal. Nem gondoltam volna, hogy bárki fallosz alakú könyvtámaszt tesz a könyvespolcára - bár, ha akkora erotikus képregény- és könyvgyűjtemény megtámasztására kell, mint amekkora ott a polcon van, akkor biztosan szükséges és stílusos. Itt ugyanis több mint 500 erotikus könyv található, ezenkívül pedig láthatóak erotikus levelezőlapok és fotók is.

Több egész alakos viaszfigura is megtekinthető a múzeumban, például Madame Tussaud lenge öltözékben.

Megcsodálhatóak a 19. századi zenélő dobozok Ausztriából, melyeknek tetején a szeretkező pár a zene ütemére szexuális aktust imitáló mozgást végez, Ed Varekamp erotikus mintájú tányérjai, meztelenül fürdőző lányokról készült fotómontázs, erotikus jeleneteket és nemi szerveket ábrázoló vázák, dísztárgyak, különböző szexpozitúrákat ábrázoló kisebb-nagyobb szobrok, pajzán és művészi jelenetek papíron.

Megnézhetik Picasso erotikus grafikáit, John Lennon erotikus rajzait, melyet feleségének, Yoko Onónak készített esküvőjükre.

Erotikus rajzfilmek megállás nélkül

A múzeumban csak "barlangként" emlegetett helyiségben Disney-rajzfilmek pornóváltozatát és egyéb, néha meglehetősen kemény pornót tartalmazó rajzfilmeket vetítenek megállás nélkül. Aki eddig azt hitte, hogy a mesevilág csak gyermekeknek szól, az itt beláthatja tévedését. Mivel a rajzoló keze bármikor megszaladhat, könnyen lehet extrém méretű "szerszámokat" és idomokat bevonni a történetbe. Ez a különleges mesesarok az erotika vicces világába vezeti az érdeklődőt.

Többé-kevésbé híres nők meztelen, félmeztelen fotói között sétálva aztán egyszer csak eljut az ember arra az emeletre, ahol sliccéből kiálló, merev falloszú férfi mellett képes anatómiai beszámolót láthatnak arról, milyen szexuális úton terjedő betegségeket lehet elkapni, ha valaki nem használ óvszert.

Mókás fotózásra ad lehetőséget egy esküvőre készülő, alulöltözött ifjú pár, illetve a férfit helyettesítő, számtalan módon használható szexszék, melyhez képes használati útmutató is van.

Népszerű a turisták között az a jelenet, melyben bárki benne lehet úgy, hogy a szereplők feje helyére a saját arca kerül. Ki lehet próbálni, mennyire kényelmes (vagy izgató) a bilincses szék, és szinte mindenkit meghökkent az embermagasságú fallosz.

Extrém szex...

A rácsok mögött a viaszbábuk egy szado-mazO szexjelenetre vannak beállítva, a helyiségben egy tévén réges-régi, fekete-fehér szado-mazo szexfilm megy.

A belépéskor rögtön figyelmet felkeltő csobogás forrása könnyen megtalálható: ha az ember felnéz a plafonra, akkor a feje felett egy üvegmedencét talál, amelybe egy viasznő "pisil".

Az Erotika Múzeum bemutatja mindazt, amit a piros lámpás negyedről (Red Light District) tudni kell. A világ minden tájáról származó erotikus művészeti gyűjtemény, a festmények, rajzok a régmúlt időkből is adnak egy kis ízelítőt, és megmutatja korunk szexuális jellemvonásait.

Itt nézhető meg az a helyiség is, amelyből az utcán több mint 200 van: a parányi szobácska, amelynek egyik fala üvegajtó, és amely mögött a prostituáltak várják kuncsaftjaikat.

Az Erotika Múzeum (Erotic Museum) a piros lámpás negyedben, az Oude-Zijds Achterburgwal 54-ben található. Késő estétől hajnalig sokan vannak, érdemes előbb menni!

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +23, +28 °C
Minimum: +8, +13 °C

Délelőtt sok napsütés várható, csapadék nem lesz. Délután napos, kora nyárias időre készülhetünk, a megjelenő gomolyfelhőkből csapadék nem alakul ki. A szél napközben élénk déli lesz. Hajnalban 8, 13 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: