Fülledt erotika: nyári szerelmi praktikák

Jön a nyár a maga erotikus töltetével. Levedlünk, mint a szitakötők; "falatnyi" ruha lóg a nőkön, a férfiak meg rajtuk - szemileg, később aztán nem csak... Nem biztos, hogy megfontolás nélkül, egyből fejest kell ugrani a jóba. Mire is vigyázzunk?

Nyár, szex, szerelem

Itt a forró nyár, és a simogatóan meleg esték. Lehet andalogni a természetben, romantikázni a tengerparton, elmélyülni a holdfényben, majd egymásban. Ezt, és sok más mindent hoz még magával az egyik legszebb időszak. Aki szereti a nyarat, az most kitombolhatja magát!

A nyár szinte "kötelező tartozéka" a szex és a szerelem. Ilyenkor a legtöbben hajlamosak kicsit lazábban venni az életet, habzsolni a jókat, és dúskálni az erotikában.

Az élet - mint tudjuk - örök vágyakozás és küzdelem. Van, aki enged a csábításnak, van, aki nem.

A nyári nagy melegben viszont az emberek nem csak a ruhájukból vetkőznek ki, hanem olykor a gátlásaikból is. Hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések, és ne csak a hűvösebb ősz térítsen észhez minket, érdemes felkészülni lelkileg és testileg is a "nyári kalandokra".

Kacérkodás, flört, <a href="https://hu.wikipedia.org/wiki/Pásztoróra" target="_blank">pásztoróra</a> vagy igazi párválasztás

Erotika, harmónia, a szívek és agyak közelsége - így összegzi az igaz szerelem titkát egy filozófus. Igaz szerelem: megvan a titok! Tudni kell, mindig csak mi döntünk, hogy kivel szűrjük össze a levet, és kivel meddig megyünk el.

Apró jeleink, gesztusaink, mozdulataink és öltözködésünk mások számára nyitott könyvvé "varázsolnak" minket. Egy idillikus szép nyári estén az ember hamar vall szerelmet "aktuális" párjának, de mi ítéljük meg, hogy társunk mennyire szavahihető, és megbízható.

Vannak, akik nem is rejtik véka alá, hogy nyáron keresik a kalandot, a csábítást a legkülönbözőbb helyeken: autóban, vízparton, étteremben, bárhol, ahol megfordulnak. Ők szabályszerűen sportot űznek a "szerelemből".

Megint mások viszont abban bíznak, hogy nyáron, a szerelem időszakában találják meg a nagy Ő-t,az igaz szerelmetés a hű társat. Így aztán nem árt tudni, hogy ki milyen szándékkal "környékez meg" és próbál behálózni minket.

Legyünk "felvértezve" a csalódásokkal szemben, és legyünk bölcsek, mielőtt belemegyünk egy ártatlannak látszó kalandba.

Fülledt erotika: nyári szerelmi praktikák

A nyári szex kellemetlenségei

Ha teret engedünk érzelmeink szabadon történő folyásának, legyünk tisztában néhány alapvető dologgal.

Ha minden megfontolás nélkül ágynak dőlünk az első "jöttmenttel", annak megvannak a maga veszélyei. Akármennyire ragad el minket a hév, mindenképpen figyeljünk a védekezésre, mert semmilyen együttlét nem éri meg, ha egy nem kívánatos terhesség az "ára". A legtöbb nő ma már - helyesen - hord magánál néhány gumióvszert a "váratlan pillanatokra".

Természetesen érdemes a "bevetés" előtt ellenőrizni, hogy nem jár-e még le a szavatossága, és nem sérült-e a csomagolás. A gumióvszer használata erősen indokolt alkalmi partnerek esetén, mert nem tudhatjuk, hogy "aktuális szerelmünk" éppen HPV- vírus hordozó-e, vagy bármi más szexuális betegség rejtőzködik-e benne.

A természet lágy ölén

Sokan azért is várják a jó időt, a nyarat, mert kifejezetten szeretnek a természet lágy ölén belefeledkezni kedvesükbe. Ilyenkor szerelmeskedés után érdemes átvizsgálni egymást, mert bizony a kullancsok sem "alszanak" és könnyen befészkelhetik magukat a hajlatokba, lágy részekbe.

A vízparti nádas is kellemes fészek, illetve búvóhely lehet egy erotikus hancúrozáshoz, de itt bizony számolnunk kell olykor a reánk leselkedő szúnyogok megszámlálhatatlan hadával. Ha "bevállalósak" vagyunk, később ne siránkozzunk, hogy tele vagyunk szúnyogcsípésekkel.

Sokaknak megmozgatja a fantáziáját, és nemi vágyát egy jó kiállású szalmaboglya is - hisz jó néhány filmben ábrázolták már ilyen idilli környezetben a szerelmeseket-, de vigyázzunk a szalma és széna bálákkal, boglyákkal, mert rendkívül kellemetlenül össze tudják szúrkálni az embert. Érdemes egy plédet vagy takarót is magunkkal vinni, nem csak úgy pőrén a fűre feküdni.

Örüljünk a nyárnak, a szerelemnek és az erotikának, szabad a flört, a kacérkodás, de mindezt azért ésszel tegyük.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +32, +37 °C
Minimum: +14, +22 °C

Nyugaton és északon lehet több a felhő, ott kis eséllyel zápor vagy zivatar is lehet, máshol viszont folytatódik a napos, száraz idő tikkasztó meleggel. Élénk délkeleti szél mellett 32, 37 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Kedden a hőség veszi igénybe a szervezetet. Az alvásproblémák mellett a fáradékonyság és a nyűgösség is nagyon gyakori. A szívbetegeket és az időseket különösen nagy terhelés éri, nekik mindenféle megerőltetés kerülendő! Sokan fejfájást is tapasztalhatnak. A déli órákban fennáll a napszúrás és a hőguta veszélye, a tűző nap kerülendő! Fontos a rendszeres folyadékpótlás! A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)