Így közlekednek a BKK-, a MÁV- és a Volán-járatok ma éjszaka

Szilveszterkor sok BKK-járat egész éjszaka közlekedni fog, január elsején viszont ünnepnapi menetrendre készüljünk.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) folyamatosan biztosítja a közösségi közlekedési szolgáltatást az év végén: szilveszterkor számos nagy kapacitású járat egész éjjel közlekedik - közölte a vállalat az MTI-vel.

Valamennyi metró, a villamosok közül pedig a 4-es, a 6-os, a 14-es, a 17-es, a 47-es, az 50-es, az 56A, továbbá a 80-as trolibusz, valamint a 7-es autóbusz és a 8E autóbusz jár majd.

Mint írták, szilveszterkor a nappali üzemzárás előtt a megszokottnál sűrűbben közlekedik a 4-es, a 6-os és a 17-es villamos, valamint a 8E, a 85-ös és a 224-es autóbusz. Január 1-jén, hétfőn a nappali járatok ünnepnapi, illetve munkaszüneti napi közlekedési rend szerint járnak, míg a Budavári Sikló 15 órától.

szilveszteri menetrend
A metrók egész éjszaka járni fognak. Fotó (Illusztráció): MTI/Mónus Márton

A MÁV-Volán-csoport tájékoztatása szerint a vonatok december 31-én az ünnepnapi, január 1-jén a vasárnapi menetrend szerint járnak. A Volánbusz járatai december 31-én munkaszüneti napi, január 1-én a hét első tanítási szünetes munkanapját megelőző munkaszüneti napnak megfelelő menetrend szerint indulnak.    

A HÉV valamennyi vonalán december 31-én egész éjszaka közlekednek a szerelvények, míg január 1-jén a munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint járnak.    

A társaság arra kéri az utasokat, hogy indulás előtt tájékozódjanak a menetrendi változásokról és elővételben váltsák meg menetjegyüket.

A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

Olvassa el aktuális cikkeinket!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +14 °C
Minimum: +3 °C

A gomolyfelhők lassan összeesnek, ellaposodnak, ezzel összhangban fokozatosan csökken a csapadékgócok száma. Főleg a Dunántúlon megélénkül az északnyugati szél, Sopronnál és a Fertőnél, valamint záporok, zivatarok nyomán erős széllökések is várhatók. Késő estére 3 és 10 fok közé hűl le a levegő. Fronthatásra az előrejelzések szerint napközben nem kell számítani.