Albérlet vagy szálloda? Nem kérdés! (x)

Nyugdíjasként legfőképpen arra vágyik mindenki, hogy élvezze munkája gyümölcsét és méltó, szórakozással teli, kényelmes életet éljen.

A kérdés csak az, hogy hol?

Albérletben egyedül, vagy inkább szállodai körülmények között társaságban? Valószínű a legtöbben, ez utóbbira szavaznának.

idősotthon

Szerencsére ma már nem csak idősotthonok, hanem nyugdíjasházak is rendelkezésünkre állnak. A nyugdíjasház olyan, mint egy szálloda, de tele kényelmi szolgáltatásokkal kifejezetten idősek számára. Biztonságos és nyugalmas mindennapok várják az ide beköltözőt. Az éttermi étkezésen és szoba takarításon felül a mosásra, teregetésre, vasalásra sem lesz többet gondja. Valódi közösségi életet élhet és változatos programokon vehet részt amellett, hogy gondoskodó odafigyelést kap a személyzettől. Az ittlakók szabadon távozhatnak és érkezhetnek a nap bármely részében. Nincs elköteleződés, egyszerűen csak élvezik idős napjaikat egy véget nem érő nyaraláson. Mindennap a szálloda éttermében étkeznek és úgy, mint otthon, itt is vendégül láthatják családjukat, barátaikat anélkül, hogy sütéssel-főzéssel kellene foglalkozni. Legyen szó egy délutáni kávézásról, egy kis süteményezésről vagy akár egy nagy létszámú ünnepi ebédről.

Miben más, mint egy egyszerű szálloda?

Az általános szállodai szolgáltatásokon felül egy nyugdíjasház kifejezetten idősekre specializált állandó portaszolgálattal, hordozható vészhívó készülékkel és rendszeres egészségügyi felügyelettel gondoskodik az itt lakóról, itt egy nagy családként figyel mindenki egymásra.

Miért jobb, mint egy albérlet?

Sokkal többet kínál, hiszen nem csak egy fedél a fejünk felett, hanem egy otthon, ahol figyelnek ránk.

Nézzük meg, mit mondanak a számok:

Albérlet

 • Budapesti albérlet átlagár (90 000-150 000 Ft
 • Rezsi: víz, gáz, fűtés, csatorna, internet, tv, hulladékszállítás, kéményseprés, biztosítás (40 000 Ft)
 • Karbantartások (20 000 Ft)
 • Élelmiszer (40 000 Ft)

Nyugdíjasház (összesen 179 000 Ft - 320 000 Ft között)

 • Mindezeket magában foglalja
 • + étteremben való étkezés mindennap
 • + mosás, főzés, takarítás Önre
 • + biztonságos napi gyógyszer kiszerelés (kérés esetén)
 • + 24 órás portaszolgálat
 • + állandó odafigyelés, közösségi programok
 • + rendszeres egészségügyi felügyelet
 • + állandó odafigyelés, közösségi programok)

A meggyőző számok mellett fontos, hogy bizonyos nyugdíjasházakban nincs milliós nagyságrendű belépési díj, és nincs kötöttség, ha mégis visszavágyna a magányos életébe, bármikor megteheti.

Az Abigél Idősek Panziója Tét , kifejezetten ilyen különleges lehetőséget nyújt. Fantasztikus szolgáltatásai bárkit meggyőznek, árkategóriájában pedig egy alacsony szintet képvisel.

Az Abigél Idősek Panziója Tét elérhetőségei itt találhatóak.

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +31 °C
Minimum: +11, +20 °C

Közepesen felhős időre van kilátás, helyi zápor, zivatar kialakulhat. Élénk lesz az északi szél, 26, 31 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Vasárnap kettősfront szerű panaszokat lehet tapasztalni, de markáns front továbbra sem érkezik. A keringési és vérnyomáspanaszok mellett a fejfájás lehet a leggyakoribb, de az ingerlékenység is a nyugtalanság is jellemző tünet lehet. A hőérzet és a komfortérzet is ingadozik! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Fülledtség (magas páratartalom 25 fok feletti hőmérséklettel)