Különleges fegyver a pattanások ellen

Stressz, helytelen táplálkozás, hormonális ingadozás, borotválkozás: ezek mind elindíthatják a pattanás képződésének folyamatát, bármilyen életkorban, férfiaknál és nőknél egyaránt.

A felhalmozott baktériumok következtében kisebb helyi gyulladás jelenik meg: minél több baktérium halmozódik fel, a pattanás annál hamarabb jelenik meg és annál nagyobb, szembetűnőbb.

Mivel hajlamosak vagyunk a pattanást akár naponta többször is megérinteni (gyakran a fájdalom vagy a viszketés miatt, vagy mert csak egyszerűen "ott van"), még több baktériummal szennyezzük be, annál jobban fellobban a gyulladás, nehezebben gyógyul és nyomot is hagyhat a bőrön.

A hatékony "gyógyítás" érdekében a pattanást el kell szigetelni a további baktériumoktól és csillapítani kell a gyulladást.

A Vichy bemutatja a NORMADERM HYALUSPOT célzott pattanásleszárítót antibakteriális védőtapasz technológiával, amelynek hatóanyaga a láthatatlan védőréteget képző hialuronsav és a gyulladásgátló hatású, bőrgyógyászatilag aktív szalicilsav + LHA kombinációja. A pattanást okozó baktériumok 99,9 százaléka akár 2 óra alatt elpusztul. A pattanás akár 48 óra alatt eltűnik.

A termék márciustól kapható a gyógyszertárakban.

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +3, +8 °C
Minimum: -3, +4 °C

Többfelé erősen felhős, borult lesz az ég, de lesznek tájak, ahol kisüt a nap. Számottevő csapadék nem várható, de ónos szitálás, illetve kisebb eső egy-két helyen kialakulhat. Mérsékelt marad a szél, a legmagasabb hőmérséklet 3, 8 fok között alakul. Vasárnap folytatódik az eseménytelen, frontmentes időszak. Az ízületi panaszok egész nap fennállhatnak, emellett gyakoriak lehetnek az alvásproblémák és a fejfájásos tünetek. A fényhiány lehangoltságot, ingerültséget okozhat. Fennáll a megfázás veszélye. Érdemes megnézni a meteogyógyász® mai videóját! A légszennyezettség közepes, növekszik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: