Kipróbáltuk, hogyan fiatalít a vér

Bőrfiatalításra és -feszesítésre, illetve hegek eltávolítására egyaránt jó megoldást ígér az úgynevezett Frakula-kezelés. Lássuk, mit érdemes tudni erről a szépészeti eljárásról.

PRP-kezelés során előbb a kezelt személytől levett vérszérumból vérlemezkékben gazdag plazmát nyernek ki, majd azzal kezelik az arcbőrt. A módszert Drakula-terápiának is nevezik. Ez jól kombinálható frakcionált CO2-lézeres kezeléssel, így ugyanis a két beavatkozás kollagénstimuláló hatása összeadódik, ráadásul a felépülési idő is lerövidül. Hogyan zajlik pontosan az így kialakított Frakula-kezelés? Mire számíthat a páciens a rendelőben? Milyen változások várhatók napok, hetek elteltével a bőrön? Semjén Nóra a Kol-lag-ÉN legújabb epizódjában a többi között ezekre a kérdésekre kereste a választ dr. Csernus Krisztina esztétikai bőrgyógyász segítségével.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +20, +26 °C
Minimum: +0, +7 °C

Hazánkban csütörtökön délelőtt szinte felhő sem lesz az égen, csapadékra nem kell készülni. Délután a napsütés mellett csak kevés gomolyfelhő jelenik meg, de ezekből csapadék nem lesz. A szél napközben élénk déli lesz. Hajnalban 0, 7 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 20, 26 fok között alakul. Késő este 12, 17 fok lesz. Csütörtökön nem érketik front. Hideg lesz a reggel, fennáll a megfázás veszélye, és a kopásos eredetű ízületi bántalmak is felerősödhetnek. A délelőtti gyors melegedés alatt vérnyomás-ingadozás jelentkezhet. A napsütés javítja a hangulatot és a közérzetet. A délutáni hőérzet a kellemes tartományban alakul. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció