Ők lettek az év első újszülöttei

Két vidéki kisfiú - Patrik és Endre - született idén elsőként, a fővárosban pedig egy Elvira nevű kislány lett az év első babája.

Elérhetetlen álom a tízmillió magyar Kevesebb nőnek kell több gyermeket szülnie a következő években ahhoz, hogy a népességszám ne zuhanjon vissza drámai mértékben. Részletek itt.

Vidéken két helyen, Nagykanizsán és Baján is született gyermek éjfél után 1 perccel. A Zala megyei Kanizsai Dorottya Kórházban született Kovács Patrik természetes úton jött a világra, 3050 grammal és 53 centiméterrel. A kisfiú a 29 éves édesanya negyedik gyermeke.

újév, újévi baba, újszülött, gyermek, 2020, első baba,
újév, újévi baba, újszülött, gyermek, 2020, első baba,

A Bajai Szent Rókus Kórházban szintén 0 óra 1 perckor segítettek világra egy másik kisfiút, Trszkits Endrét. A gyermek 3940 grammal és 53 centiméterrel született, császármetszéssel. A 27 éves mélykúti édesanyának Endre az első gyermeke.

A fővárosban pedig 0 óra 25 perckor született az idei első gyermek. A kislány 3120 grammal látta meg a napvilágot a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézetben. A gyermek az Elvira nevet kapta.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +23, +28 °C
Minimum: +8, +13 °C

Délelőtt sok napsütés várható, csapadék nem lesz. Délután napos, kora nyárias időre készülhetünk, a megjelenő gomolyfelhőkből csapadék nem alakul ki. A szél napközben élénk déli lesz. Hajnalban 8, 13 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: