Katalin hercegné újra terhes

Újabb gyermeket vár a brit királyi pár - erősítette meg a Clarence House a hírt. György herceg, a királyi pár első gyermeke két hónappal ezelőtt lett egy éves.

A közlemény szerint II. Erzsébet királyné és a család minden tagja rendkívül boldog, hogy az egyéves György hercegnek testvére lesz - írja a BBC . A hercegi párnak David Cameron brit kormányfő is gratulált a Twitteren.

A királynő és a királyi család többi tagja szintén nagyon boldog. A Buckingham palota által kiadott közlemény szerint Cambridge hercegnője veszélyeztetett terhes , így a tervekkel ellentétben nem kíséri el férjét a hétfői oxfordi útra.

Már korábban is pletykáltak arról, hogy Katalin ismét terhes , egy ideje pedig fogadni is lehet az új király családtag nevére.

Katalin hercegné ismét terhes (Shaun Jeffers / Shutterstock.com)

György herceg , a királyi pár első gyermeke két hónappal ezelőtt töltötte be az első életévét.

Veszélyek a terhesség alatt A koraszüléstől minden kismama retteg, éppen ezért nem akarjuk ijesztgetéssel tovább növelni félelmeiket. Vannak azonban olyan veszélyek, melyek a szülés korai elindulását okozhatják: ezekkel jobb tisztában lenni. A tájékozottság itt (is) életeket menthet .

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +16, +21 °C
Minimum: +1, +7 °C

Napos időre van kilátás, csapadék nem lesz. Reggel északkeleten ködfoltok képződhetnek. Mérsékelt szél mellett 16, 21 fok közötti csúcshőmérsékletekre számíthatunk. Szerdán a frontmentes, de melegedő idő is okozhat panaszokat. Reggel kopásos, napközben gyulladásos ízületi bántalmak léphetnek fel, emellett a fokozottan érzékenyek migrént és koncentrálási problémákat is tapasztalhatnak. Ingadozhat a vérnyomás, a délelőtti órákban rosszullét jelentkezhet. A napsütés azonban kissé ellensúlyozhatja a tüneteket. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: