Limitált kiadású folyékony szappan - ünnepi kollekció

A Dettol antibakteriális kézmosók idén télen ünnepi köntösbe öltöztek, hogy a varázslatos karácsonyi hangulat a fürdőbe és a konyhába is beköltözhessen.

Az érintés nélküli antibakteriális kézmosó készülék limitált téli kiadása kétféle cserélhető dekor előlappal kapható és új varázslatos illatokkal kecsegtet.

A piros dizájnhoz a csábító vanília varázs, míg a kék verzióhoz a fenséges jeges gyümölcsálom párosul, melyek az eddigi illatvariánsokhoz hasonlóan elpusztítják a baktériumok 99,9 százalékát. A kézmosó készülék használata rendkívül egyszerű, elegendő csupán kezünket az adagoló alá helyezni és a megfelelő mennyiségű antibakteriális szappant adagolja tenyerünkbe.

A meghitt téli hangulatot a Dettol pumpás folyékony antibakteriális kézmosó gélekkel is élvezhetjük. A limitált kiadású kollekcióban a gránátalmás finoman revitalizálja, míg a mézes barackos illatvariáns krémesen kényezteti kezeinket minden kézmosás alkalmával a hideg hónapokban, miközben megbízható védelmet nyújt a baktériumok 99,9 százaléka ellen.

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +25, +33 °C
Minimum: +14, +21 °C

Változóan felhős lesz az ég, záporok és zivatarok is kialakulhatnak szórványosan. Élénk, erős lökésekkel kísért északi szél mellett 25, 33 fokot mérhetünk a legmelegebb órákban. Vasárnap kezdetben még hidegfronti hatás várható, majd a front mögött is jelentkezhetnek görcsös panaszok, többek között hasi görcsök is. A fejfájás egész nap jellemző lehet, a szeles tájakon pedig erősebben jelentkezhetnek a tünetek. Zivatarokban romolhat az asztmások állapota. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Fülledtség (magas páratartalom 25 fok feletti hőmérséklettel)