Teljes körű védelem cukorbetegek részére

Európa lakosságának több mint 10%-a szenved cukorbetegségben! A betegség legjellegzetesebb szövődménye az érelmeszesedés, valamint a szívinfarktus és a stroke kockázatának 3-6 szorosára emelkedése. Ezért alapvetően fontos az optimális védekezés!

Az antioxidáns hatású A-, C- és E-vitaminok:

Bizonyított, hogy a cukorbetegség, illetőleg az emelkedett vércukorszint fokozott oxidatív stresszel jár együtt. Ebben az állapotban felbomlik az igen reakcióképes vegyületek (szabad gyökök) termelése és a szervezet megfelelő saját védekező-mechanizmusai közötti egyensúly. Az oxidatív stressz többek között elősegíti az érelmeszesedés kialakulását is. Több klinikai vizsgálat alapján 2-es típusú cukorbetegségben szenvedőknek csökken a vérben az A-, C- és E-vitamin szintje. Ezért cukorbetegeknek különösen nagy figyelmet kell fordítani ezen vitaminok megfelelő bevitelére.

B-vitamin komplex:

Az emelkedett vér homocisztein-szintek fokozzák a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát. A homocisztein érelmeszesedésben játszott szerepe cukorbetegek esetében, úgy tűnik, erősebb, mint a cukorbetegségben nem szenvedőknél. Emiatt cukorbetegekben alacsonyabb homocisztein-értékeket tartanak biztonságosnak, mint cukorbetegségben nem szenvedőknél. A homocisztein anyagcserében a B6-, B12-vitaminok és a folsav központi szerepet játszanak, bizonyos körülmények között pedig a B1 vitaminnak (tiamin) is szerepe van. A B-vitaminok a Diabionban olyan mennyiségben vannak jelen, hogy képesek a vérben a homocisztein-értékeket csökkenteni.

Nyomelemek (szelén, króm, cink):

A szelén, króm és a cink, mint nyomelemek fontos szerepet töltenek be az anyagcserében. Közel az összes inzulin-szabályozta anyagcsere-folyamatban szerepet játszanak. Több vizsgálat szerint is a cukorbetegek szervezetében csökkent ezen anyagok mennyisége. Emiatt a megfelelő pótlás mindenképp ajánlatos, ami a Diabion révén meg is valósulhat.

Ginzeng-gyökér kivonat

Ellenőrzött klinikai vizsgálatok alapján a ginzeng-gyökér kivonat cukorbetegekben két jellegzetes hatást fejt ki: Cukorbetegségben a ginzeng csökkenti a vércukorszintet, illetve az inzulin-rezisztenciát. A ginzeng képes az úgynevezett endoteliális diszfunkciót (az érelmeszesedés korai stádiuma) megszüntetni.

Miért ajánljuk a Diabiont?

  • mert a diabetes ritkán jár egyedül
  • mert a kísérőbetegségek kockázata csökkenthető
  • mert a Diabion speciális készítmény, kifejezetten cukorbetegek részére
  • mert összetétele megfelel a cukorbetegek táplálkozási igényeinek és lehetőségeinek
  • mert azért fejlesztettük ki, hogy a diabetes minden kísérőbetegségének kivédésében segítséget nyújtson
  • mert a Diabionnal elkerülhető az egyes vitaminok túladagolása
  • mert kiválóan alkalmazható a diabetes gyógyszeres kezelésének kiegészítéseként
  • mert bizonyítottan javítja a cukorbetegek életminőségét
  • mert a Merck nemzetközi szinten vezetô a cukorbetegek életminőségének javításában

Tudjon meg többet a Diabionról!

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +22, +27 °C
Minimum: +10, +15 °C

Délelőtt a napsütés mellett változóan felhős lesz az ég, csapadék nem valószínű. Délután a napos időszakokat időnként gomolyfelhők zavarják, de ezekből csapadék nem alakul ki. A szél napközben eros északnyugati lesz. Hajnalban 10, 15 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 27 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások:

Viharos idő