Örömet szerezni jó!

Egészséges párkapcsolatokban a szexuális örömszerzés és annak minősége kiemelkedő fontosságú. Aki ezt nem tudja partnere számára biztosítani, az mind önbecsülésében, mind párkapcsolatában komoly pszichés gondokkal számolhat.

Ha nem tökéletes a merevedés

A válások és partnercserék hátterében bizonyítottan sokszor éppen a ki nem elégített nemi igények szerepelnek. A probléma megoldásához szükség van a panaszok feltárására és hatékony gyógyszerre, mely csekély mellékhatás mellett orvosolni képes a panaszokat.

A tökéletes kielégülést és a partnernek nyújtott maximális örömöt a merevedés minősége jelentősen befolyásolja. Számos nemzetközi felmérés bizonyította már a foszfodiészteráz-gátlóknak a merevedési problémában szenvedő férfiakra gyakorolt hatását. A legtöbb vizsgálat a már hat éve piacon lévő és töretlen népszerűségnek örvendő gyógyszer hatékonyságát igazolja. Tehát a gyógyszerek már bizonyították hatékonyságukat azok előtt, akiknek az erektilis képességük nem tette lehetővé szexuális élet élését.

De vajon azok a férfiak mit tegyenek, akik nemi kapcsolatot létesíteni képesek ugyan, de az a merevedés időtartama, vagy minősége miatt közel sem tökéletes? Van-e lehetőség azok természetes, jogos igényeinek kielégítésére is, akik kapcsolatukban mindkét fél számára még jobb, tartósabb és akár többszöri örömszerzést szeretnének? Megéri-e vállalni a kezelés esetleges mellékhatásait? Ezekre a kérdésekre adnak választ azok a felmérések, amelyek a tökéletesebb és erőteljesebb merevedés elérésére szolgáló gyógyszerek hatékonyságát és ezek mellékhatásait vizsgálták.

Hatékony segítség

Nemzetközi felmérésben vizsgálták a legrégebben piacon lévő foszfodiészteráz hatását a merevedés kialakulására, annak időtartamára, minőségére, megkérdezve a gyógyszert szedő férfiak és partnereik elégedettségét. Több ezer pár hosszú távú kezelésének eredményét összegezték. A vizsgálat során összehasonlították a szer hatását placebóval, vagyis hatóanyagot nem tartalmazó "gyógyszerrel" is. Vizsgálták továbbá a gyógyszer 36 és 68 év közötti férfiakra gyakorolt hatásának hosszát és mellékhatását is.

Az eredmények magukért beszélnek. A foszfodiészteráz-gátló a merevedés fennállásának időtartamát még a gyógyszer beszedését követő 12 órával is többszörösére növelte a placebóhoz képest. A hímvessző merev állapotának ideje, a gyógyszer előírás szerinti használata esetén (egy órával a beszedés után) a korábbi 7 percről 33 percre növekedett. A pénisz keménysége is jelentős javulást mutatott mindegyik időpontban.

Egy másik hasonló vizsgálatban a szexuális partnereket is megkérdezték, hogyan értékelik a foszfodiészteráz-gátló hatását a férfi merevedésére, annak időtartamára és a szexuális együttlét minőségére. A nők a saját kielégülésükről és elégedettségükről beszámolva a gyógyszer hatásának meggyőző sikerét igazolták. Egyetértettek abban, hogy később is szívesen és örömmel fogadnák, ha partnerük a "segédeszköz" szedését folytatná.

A kiemelkedő hatékonyság mellett a nem kívánt mellékhatások elenyészők voltak, melyekért a nyújtott hatásuk többszörösen kárpótolta az alkalmazókat.

Jobbá teheti szexuális életét

Manapság tehát rendelkezésünkre állnak olyan gyógyszerek, melyek lehetővé teszik a tökéletes és harmonikus nemi életet, magasabb életkorban is. A többszöri és maximális merevedés nyújtotta plusz képesség és kielégülés is elérhető e gyógyszerek szedésével bármely életkorban, jelentéktelen mellékhatások mellett. A készítmények hosszú távon való szedése jó hatással van az érfalakra és a hímvessző merevedéséért felelős barlangos testeire, ami még inkább bátoríthatja a kezeléstől ódzkodó, ugyanakkor még jobb nemi életre vágyó férfiak körét.

A probléma elhallgatása és a megoldás halogatása tehát nem fogható hatásos segítség hiányára. Urológiai szakvizsgálatot követően, amennyiben számottevő ellenjavallata nincs, bárki számára, bármely életkorban elérhetők és rendszeresen szedhetők a foszfodiészteráz-gátló gyógyszerek. A készítmények használata javasolt azok számára is, akik mind saját, mind partnerük még jobb, tartósabb vagy többszöri kielégülését szeretnék elérni.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +22, +30 °C
Minimum: +13, +18 °C

Hazánkban szombaton délelőtt közepesen felhős ég mellett időnként erősen felhős időszakok is előfordulnak, helyenként zápor, kisebb eső is kialakulhat. Délután folytatódik a változóan felhős idő, továbbra is előfordulhat egy-egy zápor, esetleg zivatar. A szél napközben eros északi lesz. Hajnalban 13, 18 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 30 fok között alakul. Késő este 14, 19 fok lesz. Szombaton gyenge hidegfronti hatás érvényesül. Enyhébb görcsös panaszok jelentkezhetnek, például görcsös fejfájás és izomgörcsök. Az arra hajlamosaknál ingadozhat a vérnyomás, egyesek nyugtalanságot tapasztalhatnak. A szél csökkenti az érzett hőmérsékletet, a szórványos záporok miatt az esernyőkre is szükség lehet. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció