Humánmeteorológia® - Orvosmeteorológia

Humanmeterológia szolgaltatója

Ma, január 24., péntek

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
-6, 0 °C

Maximum:
+1, +6 °C

UV sugárzás: gyenge

Szél: élénk D

3-9
Napsütéses
órák száma
Hazánkban pénteken délelőtt a lgetöbb helyen napos idő lesz, de néhol csak lassan ritkulnak a ködfoltok. Számottevő csapadék nem valószínű. Délután többnyire gyengén felhős időre készülhetünk, de néhol a ködfoltok megmaradhatnak. Csapadék nem lesz. A szél napközben élénk déli lesz. Hajnalban -6, 0 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 1, 6 fok között alakul. Késő este -4, 1 fok lesz. Pénteken frontmentes időben bízhatunk, de a hideg reggelen az arra hajlamosak kopásos ízületi panaszokat tapasztalhatnak. A nap elején nagy lesz a megfázásveszély is, réteges, vastag öltözet javasolt. Egyesek koncentrálási panaszokkal küzdhetnek. A naposabb időszakokban és vidékeken érdemes minél több időt a friss levegőn tölteni, de a ködös tájakon nem kedveznek a körülmények a szabadtéri programoknak. A légszennyezettség közepes, kissé csökken. A porkoncentráció alacsony, kissé csökken. A légnyomás süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: Légnyomás süllyedés

Holnap, január 25., szombat

Fronthatás:
Kettős front

Minimum:
-5, 0 °C

Maximum:
+2, +7 °C

0-2
Napsütéses
órák száma
Nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, de csak kevés helyen fordulhat elő jelentéktelen eső. A szél napközben változó lesz. Hajnalban -5, 0 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 2, 7 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: Borongós idő

Holnapután, január 26., vasárnap

Fronthatás:
Kettős front

Minimum:
-2, +3 °C

Maximum:
+2, +7 °C

1-6
Napsütéses
órák száma
Sok lesz felettünk a felhő, helyenként kisebb eső is előfordulhat. A szél napközben változó lesz. Hajnalban -2, 3 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 2, 7 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: Eső

Kapcsolódó cikkek

Kövesse a Házipatikát:

GyógyszerekGyógyszerkereső
GyógyszerHatóanyag