Humánmeteorológia® - Orvosmeteorológia

Humanmeterológia szolgaltatója

Ma, október 19., péntek

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+7, +12 °C

Maximum:
+18, +23 °C

UV sugárzás: gyenge

Szél: mérsékelt É

5-10
Napsütéses
órák száma
Hazánkban pénteken délelőtt változóan felhős lesz az ég, a Dunántólon néhol, a Tiszántúlon szórványosan alakulhat ki gyenge eső, záporeső, egy-egy zivatar is előfordulhat. Délután többfelé felszakadozik a felhőzet és kisüt a nap, a Tiszántúlon marad helyenként erősen felhős az ég. A Duna vonalától keletre elszórtan, másutt néhol alakulhatnak ki záporok, kis eséllyel egy-egy zivatar is előfordulhat. A szél napközben mérsékelt északi lesz. Hajnalban 7, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 18, 23 fok között alakul. Késő este 9, 14 fok lesz. Pénteken nem érinti front térségünket. A változékony időben fokozódó vérnyomás- problémákra kell készülni. Délután az évszakhoz képest melegebb idő várható, ekkor a fokozottan érzékenyek körében fejfájás és fáradékonyság jelentkezhet. A közlekedésben a csapadék hatására nedvessé vált utak jelentik a legfőbb veszélyt! A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Holnap, október 20., szombat

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+4, +9 °C

Maximum:
+17, +22 °C

Szél: élénk É

5-9
Napsütéses
órák száma
A hajnali órákban több helyen párássá válik a levegő, foltokban köd képződik. A pára és köd feloszlását követően közepesen felhős lesz az ég, helyenként záporok alakulhatnak ki. A szél napközben élénk északi lesz. Hajnalban 4, 9 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 17, 22 fok között alakul.

Holnapután, október 21., vasárnap

Fronthatás:
Hidegfront

Minimum:
+3, +8 °C

Maximum:
+9, +14 °C

Szél: erős É

5-9
Napsütéses
órák száma
A gyengén felhős és erősen felhős időszakok egyaránt jelen lesznek, szórványosan alakulhatnak ki záporok. Észak felől hideg levegő áramlik fölénk. A szél napközben eros északi lesz. Hajnalban 3, 8 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 9, 14 fok között alakul.

Kapcsolódó cikkek

Kövesse a Házipatikát:

GyógyszerekGyógyszerkereső
GyógyszerHatóanyag