Humánmeteorológia® - Orvosmeteorológia

Humanmeterológia szolgaltatója

Ma, október 25., vasárnap

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+7, +12 °C

Maximum:
+13, +18 °C

UV sugárzás: gyenge, közepes

Szél: élénk DK

0-7
Napsütéses
órák száma
Hazánkban vasárnap délelőtt délen lesz több a felhő, ott ksiebb eső is lehet, máshol alapvetően napos idő lesz. A ködfoltok feloszlanak. Délután délkelet felől növekszik, vastagszik a felhőzet, helyenként kisebb eső is lehet. A szél napközben élénk délkeleti lesz. Hajnalban 7, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 13, 18 fok között alakul. Késő este 10, 15 fok lesz. Vasárnap nem érkezik front, de reggel a hűvös, nyirkos idő többeknél okozhat panaszokat. Ekkor illetve a hűvösebb vidékeken csökken a komfortérzet. A napsütéses tájakon azonban kellemesen alakul a komfortérzet, jól felöltözve érdemes minél több időt a természetben tölteni. A kopásos ízületi panaszok az arra hajlamosak körében felerősödhetnek, illetve napközben egyeseknél vérnyomáspanaszok léphetnek fel. Sokan az óraátállítás hatását is megérzik. A légszennyezettség közepes, alig változik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: Borongós idő

Holnap, október 26., hétfő

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+8, +13 °C

Maximum:
+15, +20 °C

Szél: erős DNY

5-8
Napsütéses
órák száma
Délelőtt napos és felhős időszakok váltakoznak, egy-egy zápor előfordulhat. Délután folytatódik a változóan felhős idő, de csak kis eséllyl lehet zápor. A szél napközben eros délnyugati lesz. Hajnalban 8, 13 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 15, 20 fok között alakul.

Holnapután, október 27., kedd

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+5, +10 °C

Maximum:
+15, +20 °C

Szél: élénk D

1-4
Napsütéses
órák száma
A Dunántúlon várható kisebb eső, záporeső, másutt nem alakul ki csapadék. A szél napközben élénk déli lesz. Hajnalban 5, 10 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 15, 20 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: Borongós idő

Kapcsolódó cikkek

Kövesse a Házipatikát:

GyógyszerekGyógyszerkereső
GyógyszerHatóanyag