Humánmeteorológia® - Orvosmeteorológia

Humanmeterológia szolgaltatója

Ma, november 14., csütörtök

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+3, +12 °C

Maximum:
+9, +15 °C

UV sugárzás: gyenge

Szél: élénk D

3-6
Napsütéses
órák száma
Hazánkban csütörtökön délelőtt a Dunántúlon a változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb időre a nap is előbukkan, keleten azonban még sok lesz a felhő. Elsősorban a Tiszántúlon fordulhat elő elszórt eső. Délután változóan felhős lesz az ég, több-kevesebb időre mindenhol kisüt a nap. Számottevő csapadékra nem kell készülni. A szél napközben élénk déli lesz. Hajnalban 3, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 9, 15 fok között alakul. Késő este 6, 14 fok lesz. Csütörtökön nem érvényesül fronthatás. A Dunántúlon egyre kevesebb helyen, máshol még sokfelé jelentkezik fejfájás és vérnyomás-ingadozás az arra érzékenyeknél, emellett a görcsös bántalmak is jellemzőek lehetnek. Az ízületi fájdalmak nem mérséklődnek számottevően. Az előző napokhoz képest javul a hőérzet, a napos időszakok a közérzetet is javítják. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció alacsony, kissé növekszik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Holnap, november 15., péntek

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+7, +12 °C

Maximum:
+13, +18 °C

Szél: erős DK

6-7
Napsütéses
órák száma
Délelőtt a ködfoltok feloszlását követően napos időre van kilátás, csapadékra nem kell készülni. Délután kezdetben sok napsütésre van kilátás, majd nyugat felől elkezd növekedni a felhőzet. Csapadék nem valószínű. A szél napközben eros délkeleti lesz. Hajnalban 7, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 13, 18 fok között alakul.

Holnapután, november 16., szombat

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+6, +11 °C

Maximum:
+13, +18 °C

Szél: élénk DK

3-6
Napsütéses
órák száma
Fokozatosan növekszik, vastagszik a felhőzet, a Dunántúlon kisebb eső is előfordulhat. A szél napközben élénk délkeleti lesz. Hajnalban 6, 11 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 13, 18 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: Borongós idő

Kapcsolódó cikkek

Kövesse a Házipatikát:

GyógyszerekGyógyszerkereső
GyógyszerHatóanyag