Milyen kutyája van? Erről árulkodik

Önnek melyik a kedvenc kutyafajtája? Ezt árulja el a személyiségéről.

Amilyen a kutya, olyan a gazdája is? Milyen tulajdonságokat árul el rólunk kedvenc kutyafajtánk? Az iheartdogs.com cikke szerint a következőket.

Golden retriever

Akik ezeket a kedves, barátságos kutyusokat szeretik legjobban, általában maguk is jó természetűek. Emellett szeretnek ismerkedni, a legtöbb emberrel jól kijönnek, családjukért és barátaikért pedig szinte nincs olyan, amit meg ne tennének.

Dobermann

Akiknek a dobermann a kedvencük, intelligensek, és mindig védelmezik a szeretteiket. Bár az idegenek számára ezek a kutyák elsőre ijesztőnek tűnhetnek, gyorsan kiderül, hogy egy dobermannrajongó igazából csakis csupaszív, kedves, mély érzésű ember lehet.

Uszkár

Aki ezért a fajtáért rajong, rendszerint szereti a társaságot, imád új emberekkel megismerkedni, és bár elsőre talán túl magabiztosnak tűnik egy új társaság számára, végül gyorsan elfogadják és megszeretik.

Mit árul el rólunk kedvenc kutyafajtánk?
Személyiségünkről is árulkodik, melyik kutyafajta a kedvencünk?

Német dog

Aki ezekért a hatalmas kutyákért van oda, általában kedves, együtt érző, gyengéd és szeretetteljes, akit családja, barátai erős, de csendes figuraként jellemeznének.

Mopsz

Eleven, játékos, tele van energiával, mellette soha nem unalmas az élet. Általában vonzza a társaságot, az emberek szeretnek a mopszrajongókkal együtt lenni.

Beagle

Akinek a beagle-ök a szíve csücskei, szeret új dolgokat megtanulni, és mindig talál valami érdekeset a környezetében, amivel elfoglalhatja magát, így csak ritkán unatkozik. Kíváncsisága viszont bajba sodorhatja.

Csivava

Minden csivavarajongó igazi egyéniség! Néha főnökösködő (ami egyébként nem akar lenni), és ha megbántják az érzéseit, elég határozottan tud védekező állásba helyezkedni.

Labrador retriever

Akinek a labradorok a kedvencei, nagy valószínűséggel kedves, barátságos, nyugodt, összeszedett, nem veszi túl komolyan az életet, és igyekszik a kis dolgoknak is örülni.

Tacskó

Aki bolondul a tacskókért, általában mókás, kicsit különc, barátságos, szeret a figyelem középpontjában lenni.

Cavalier King Charles spániel

Rajongói nem szeretnek egyedül lenni, társaságban viszont hajlamosak tartózkodóan viselkedni. Akiket megszeretnek, azoknak kimutatják, mennyi kedvesség és szeretet lakik a szívükben.

Pitbull

Akik ezzel a fajtával szimpatizálnak, általában jó helyzetfelismerők, és tudják, hogy kivel mikor és mennyire lehetnek kedvesek vagy épp határozottak. Senkit sem ítélnek el, mert életük során nekik is gyakran kijutott az ítélkezésből.

Husky

Erős, határozott, nagyon aktív, született vezető, akit a huskykhoz húz a szíve.

Corgi

Ha ezt a fajtát kedveli legjobban, akkor biztosan ön is imádja a mókázást, szereti a hasát, ugyanakkor néha kicsit makacsnak tűnhet a szerettei szemében.

Német juhászkutya

Okos, sportos, erős és megbízható, folyton új célokat tűz ki, nem fél a kemény munkától – mindez elmondható a német juhászkutyák kedvelőiről.

Buldog

A buldogokért rajongók karizmatikus, jó humorú, nyugodt emberek. Nem anyagiasak, a pénz hajszolása helyett szívesebben töltenek együtt időt családjukkal, barátaikkal. Néha viszont elég nyűgösek tudnak lenni, és ezt ki is mutatják.

Dalmata

Kalandok minden mennyiségben – akár ez is lehetne azok jelmondata, akik a dalmatákért vannak oda. Ennek a fajtának a kedvelői nem szeretnek egy helyben ülni, lételemük a mozgás és a felfedezés.

Bokszer

A bokszerrajongók általában játékos, vicces, társasági lények.

Yorkshire terrier

Akinek a yorkie-k a kedvencei, nagy valószínűséggel jobban szeretnek társaságban lenni, mint egyedül. Hűségesek a szeretteikhez, nyitott gondolkodásúak, de nem annyira vannak oda a változásért, illetve azt sem szeretik, ha megmondják nekik, hogy mit kellene tenniük.

Rottweiler

Rendszerint elég erős egyéniségek rajonganak a rottweilerekért, ezért sokan azt gondolják róluk, hogy túl kemények, de megismerkedés után nem sokkal már kiderül, hogy aranyból van a szívük.

Border collie

Akinek a nagyon intelligens border collie a szíve csücske, általában szerethető, rengeteg energiával, és kisebb-nagyobb célokkal, amelyekért nem fél tenni. Jobbára kedves, közvetlen, társaságban igen népszerű, aktív emberek rajonganak ezért a fajtáért.

Keverék

A keverékeket előnyben részesítők általában spontán, társaságkedvelő, barátságos emberek, akik élvezik az életet, viszont a tervezés-szervezés nem az ő műfajuk.

A legfrissebb tartalmainkért kövessen minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

)
Hogyan működik a bolhanyakörv?

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +7, +12 °C
Minimum: +4, +10 °C

Kezdetben borult lesz az ég, majd felhőátvonulásokra számíthatunk. Többfelé lehet eső, zápor, északon esetleg havas eső is, de délután csökken a csapadékhajlam. Erős, viharos északnyugati szél mellett 7, 12 fok között alakul a csúcshőmérséklet. Hétfőn erős hidegfronti hatás érvényesül, nagyon megterhelő időszak veszi kezdetét. Erős szívpanaszok léphetnek fel, ingadozhat a vérnyomás, többen rosszulléteket tapasztalhatnak. Gyakori lehet a görcsös fejfájás, a kismamák görcskészsége szintén fokozódik. Csökken a hő- és komfortérzet, fennáll a megfázás veszélye! További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások: