Rosszul sült el a zsonglőrködés, kórház lett a vége

Az 5 éves kisfiú szerencsére kisebb sérülésekkel megúszta, a szülőket azonban nagy sokk érte.

„Köszönetet szeretnénk mondani Nektek, amiért gyorsan és összehangoltan segítségünkre siettetek 05. 29-én reggel, az 5 éves kisfiunkhoz” – kezdte az Országos Mentőszolgálatnak írt köszönőlevelét egy hálás szülő.

mentőautó
Rosszul sült el a zsonglőrködés, kórház lett a vége. Fotó (illusztráció): Országos Mentőszolgálat / Facebook

Nagy esés a gyereknek, nagy sokk a szülőknek

A beszámoló szerint a kisfiú egy házi random zsonglőrködés után esett „egy nagyon csúnyát”, ezért hívtak hozzá mentőket. A gyermeket néhány napig kórházban tartották, de szerencsére egy kisebb sérüléssel megúszta a balesetet.

A kisfiú azóta már felépült, a szülők azonban – saját bevallásuk szerint – még a mai napig „kapargatják össze magukat a sokkhatásból”. A levélíró megköszönte a mentőszolgálat munkatársainak profi, kedves és megnyugtató hozzáállását, ugyanakkor azt írta: reméli, többször nem kell majd találkozniuk.

Azt sajnálom, hogy sem a neveteket nem tudtam megkérdezni, sem megköszönni személyesen, mert annyira gyorsan történt minden, és annyira megrázó volt amit épp átélünk. Le a kalappal előttetek, mi nagyon hálásak vagyunk Nektek! Köszönjük a mindennapos munkátokat, amit értünk tesztek!” – fogalmazott a hálás szülő.

A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +35 °C
Minimum: +21 °C

Estig napos idő várható a gomolyfelhők fokozatosan leépülnek, kiderül az ég. Addig elsősorban keleten, délkeleten még kialakulhat néhol zápor, zivatar, de teljesen másutt sem zárható ki. A cellákhoz intenzív csapadékhullás, erős, esetleg viharos széllökés is társulhat. Zivataroktól függetlenül gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. Késő estére 21 és 30 fok közé csökken a hőmérséklet. Bár egy hidegfrontnak köszönhetően picit mérséklődött a forróság, továbbra is erős az UV sugárzás és tikkasztó a meleg.

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Hogy érzed most magad fizikailag?

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Milyen most a lelkiállapotod?

Hogy érzed magad?

Legjobban:
Legrosszabbul:
Kezdjük újra