Valóban kialakulhat harmadik mell

Becslések szerint minden tizennyolcadik ember bír extra mellbimbóval. Nem lehetetlen a harmadik mell kifejlődése sem.

Nagy port kavart annak a 21 éves nőnek a bejelentése, aki azt állította, hogy harmadik mellet plasztikáztatott magának. Bár a Jasmine Tridevil néven ismert nő állítása valószínűleg csak szenzációhajhász álhír volt, valójában teljesen természetesen is kialakulhat valakin kettőnél több mellbimbó.

Lehet erotikusan csipkés vagy strapabíró pamut, pánt nélküli vagy szivaccsal bélelt: a nők ruhatárában kiemelt szerepet kap a melltartó. Vajon tényleg segít ez a ruhadarab elkerülni a mellek megereszkedését vagy egyenesen káros a viselése? Kattintson ! A mellbimbók az anyaméhben fejlődnek ki, két glanduláris szövetvonal, az úgynevezett "tejvonal" mentén. Ez a vonal a hónaljnál kezdődik, a mellkason és a hason végigfutva egészen az ágyékig húzódik. Amikor az embrió még csak hat hetes, a mellbimbók kialakulnak e vonalak mentén, majd kilenchetes korában a megmaradt szövet nagy része visszafejlődik.

Ha azonban ez a folyamat befejezetlen marad, és a szövet nem fejlődik vissza teljesen, további mellbimbók is kialakulhatnak a tejvonal mentén. A becslések szerint minden tizennyolcadik ember bír extra mellbimbóval, amely többnyire kisméretű és könnyen összetéveszthető az anyajegyekkel. Az is előfordulhat azonban, hogy egy mellbimbó az emlőszövet mentén fejlődik ki, és így három tökéletesen természetes emlő alakul ki.

Sok embernek lehet harmadik mellbimbója

Gillian Philip skót írónő elmondta, az egyetlen félelme két plusz mellbimbójával kapcsolatban az volt, hogy esetleg mellekké fejlődnek. "Szerencsére nem lett belőle semmi, azért egy kicsit bizarr lett volna" - mondta. Az írónő elmondása szerint partnereit inkább kíváncsivá, mint tartózkodóvá teszi a különlegesség. Néhányan még azt is megkérdezték tőle, hogy valóban mellbimbók-e.

Míg sokan továbbra is különlegességnek tekintik a plusz mellbimbókat, egyre többen segítenek elfogadtatni a nyilvánossággal azt, hogy sok ezer ember születik kettőnél több mellbimbóval .

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +30 °C
Minimum: +12, +19 °C

A napos időszakok mellett többször megnövekszik a felhőzet, elszórtan, főleg északkeleten lehet zápor, zivatar. A mérsékelt szél helyeként átmenetileg megerősödhet, 25, 30 fokig melegszik a levegő. Csütörtökön sem érvényesül fronthatás, de a változékonyság kettősfronthoz hasonló tüneteket válthat ki a fokozottan érzékenyeknél. Fejfájás és migrén jelentkezhet, ingadozhat a vérnyomás, felerősödhetnek az emésztési problémák. A szabadban ingadozó hő- és komfortérzetre kell készülni. Egyesek alvászavarokat tapasztalhatnak. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Fülledtség (magas páratartalom 25 fok feletti hőmérséklettel)