Két külön országban szülte meg ikreit

Egy észak-angliai nő két óra különbséggel adott életet ikreinek - két különböző országban!

A 28 éves Donna Keenan házának nappalijában szülte meg Dylan Joseph nevű fiát helyi idő szerint este tíz órakor, majd az onnan 65 kilométerre lévő skóciai Borders General Kórházban húsz perccel éjfél előtt adott életet lányának, Hannah Rose-nak.

Keenan és barátja, a 24 éves Joe Fox épp a 2012-es EB döntőjét nézték, amikor megindult a szülés. Az anyuka épp egy rutin vizsgálatról tért vissza a kórházból. "Alig egy órája voltam otthon, amikor elfolyt a magzatvizem, a fájások pedig szinte azonnal elkezdődtek" - nyilatkozta a boldog kismama. "Azonnali hívnunk kellett a mentőket, mert nem volt idő már kórházba menni."

A mentősök a nappaliban fektették le Keenant, mert az első kisgyerek már majdnem kint volt, mire odaértek. A most már három gyermekes anyuka elmondása szerint minden nagyon gyorsan történt: "Nagyon megijedtem, mert nem tudtam mi fog történni vele, aztán már csak arra emlékszem, hogy a földön fekszem, karomban a kisfiammal, aki tíz órakor született" - mesélte.

A mentősök ezek után a legközelebbi EB döntő."

)
Tiszta levegő (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +31, +37 °C
Minimum: +14, +21 °C

A napsütés mellett gomolyfelhők is képződnek, de ezekből csapadék nem alakul ki. Igazi hőség várható, az időnként megélénkülő délies szél mellett 31, 37 fok között tetőzik a hőmérséklet. Hétfőn ismét a kánikula terheli meg a szervezetet. A szívbetegek különösen veszélyeztetettek, de még az egészségesek körében is előfordulhat rosszullét, szédülés és vérnyomáspanaszok is. A déli órákban kerülendő a tűző napon tartózkodás! Gyakoriak a fejfájásos tünetek is, sokan alvásproblémáktól szenvednek. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)