Újraéled a bőr ragyogása

A harmincas éveikben járó nők a lehető legteljesebben szeretnék megélni az életet, miközben azzal is tisztában vannak, hogy a fáradtság jelei kéz a kézben járnak az első ráncokkal.

A harmadik x átlépését követően a legtöbb nő ráébred arra, hogy még soha nem volt ennyire elfoglalt: a munka, és a család a feladatok kifogyhatatlan forrása, ráadásul nem árt, ha néha jut egy kis idő a barátokra is. Gyakran érzik úgy, hogy minderre kevés a nap 24 órája, és hajlamosak inkább lecsípni a pihenésre, regenerálódásra szánt időből. Ez viszont nyomot hagy az arcbőrön, és a fáradtság jelei megcáfolhatatlanul árulkodnak a hosszúra nyúlt éjszakákról.

Mostantól eldöntheti, kinek árulja el, mi volt a programja tegnap!

A NIVEA Q10 plus Ránctalanító Energetizáló Nappali Arckrém a Q10 plus termékcsalád legújabb tagja: láthatóan csökkenti a ráncok megjelenését, miközben felfrissíti és ragyogóvá varázsolja a bőrt. Kettős hatása egyrészt Q10 és kreatin tartalmának köszönhető, melyek a bőrben is megtalálható természetes hatóanyagok, és segítik a ráncok leküzdését.

Adjunk energiát a bőrnek!

Másrészt a Goji bogyó kivonat alkotói természetes antioxidánsként hatnak a bőrre, energetizálják, és újra ragyogóvá teszik azt. Mindennek eredményeként az új, revitalizáló formula újjáéleszti a bőrt, és csökkenti a fáradtság jeleit is.

A Goji bogyó ötszázszor annyi C-vitamint tartalmaz súlyarányosan, mint a narancs, és viszonylag magas az E-vitamin tartalma is. Ebben a „csodabogyóban“ több béta-karotin található, mint a sárgarépában, ami azért fontos, mert ebből a vegyületből képződik az A-vitamin is, mely kulcsfontosságú a bőr egészsége szempontjából.

Mondjon igent a szórakozásra!

Harminc fölött válik igazán mozgalmassá az élet. Ne engedje, hogy a hétköznapjaidat kizárólag a munka, és házimunka kettőse határozza meg! Pörgesse fel estéit, és ne aggódjon a reggelek miatt, hiszen a fáradtság jeleit gyorsan kendőzheti az új energetizáló arckrémmel.

Ahhoz, hogy mindig megtalálja a kedvére való eseményt, vagy meginvitálja egy házibuliba barátnőit, egy komplett bulinavigátort is kifejlesztettek önnek! Az alkalmazást a www.nivea.hu/mondjigent oldalon találhatja, ahol nem csak a party részleteit beszélhetik meg, hanem értékes nyereményekkel is gazdagodhat.

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Kettős front
Maximum: +0, +5 °C
Minimum: -6, -1 °C

A változóan felhős időben hó, havas eső, eső egyaránt előfordulhat. Erős lesz a délnyugatira forduló szél, 0, 5 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Hétfőn kettősfronti hatás érvényesül. Az arra érzékenyeknél fejfájás, migrén léphet fel, az arra hajlamosak vérnyomás-ingadozást is tapasztalhatnak. Az ízületi panaszok sem mérséklődnek számottevően, különösen reggel kell erős fájdalmakra készülni. Többen álmosak, fáradékonyak is lehetnek, csökken a koncentráló- és a teljesítőképesség. Nagy a megfázásveszély, és a körülmények ismét kedveznek a kórokozók terjedésének is. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: