Superbrand lett az Eucerin

Hetedik éve rendezik meg a Superbrands Magyarország rendezvényét, melynek keretein belül kiosztják a legkiemelkedőbb üzleti és fogyasztói márkáknak járó díjakat. 2011-ben a 100. születésnapját ünneplő NIVEA újra nyertesként térhetett haza a legkiemelkedőbb márkák megmérettetéséről: a NIVEA brand, a NIVEA Baby, valamint a Beiersdorf másik népszerű márkája, az Eucerin is megkapta a Superbrands státuszt. Az elismerés odaítélésénél elsősorban a márkaerő, az ismertség, a reputáció és a tradíció tekintetében versenyeztek a pályázók, de számított az is, hogy az adott márka milyen fejlesztéseket vitt véghez az utóbbi évben.

"Ez az év kiemelkedően fontos nekünk, hiszen a NIVEA idén tölti be 100. életévét. A Superbrands díja különleges ajándék számunkra és méltó megkoronázása a centenáriumi évünknek. Külön örömünkre szolgál, hogy a NIVEA mellett a NIVEA Baby termékcsalád is díjat kapott, sőt már második alkalommal részesült a neves elismerésben" – mondta Bartha Ferenc, a Beiersdorf Kft. marketing igazgatója.

"Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az Eucerin idén már negyedik alkalommal nyerte el a Superbrands díját, így ismét bekerülhetett az ország legkiválóbb bőrápoló termékei közé" – mondta Nagy György, Pharmacy Business Unit Manager.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +32, +37 °C
Minimum: +14, +22 °C

Sok napsütésre készülhetünk, néhol kialakulhat zápor, zivatar. Élénk északias szél mellett 32, 37 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Hétfőn erős kánikula várható, front nem érkezik. Többeknél felléphetnek alvásproblémák, napközben pedig gyakori lehet a fáradékonyság és a dekoncentráltság. A tűző nap kerülendő, fennáll a napszúrás és a hőguta kockázata. Egyre többeknél emésztési problémák jelentkezhetnek, a puffadás lehet a leggyakoribb. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)