Légy profi a szexben - légy gyengéd a férfihoz!

Vannak nők, akik azt hiszik, ha hetente fodrászhoz mennek, súlyos ezreseket költenek kozmetikusra, és szép ruhába bújnak, akkor - ahogy mondani szokás - csípőből vonzókká és hódítókká válnak. A kép viszont sokkal árnyaltabb. A férfinek ennél több kell.

A hódítás varázsa

Azt soha senki nem tagadta, hogy az ápolt külső fontos, nemcsak a nőknél, hanem a férfiaknál is. Arra viszont érdemes odafigyelni, hogy ne essünk át a ló túloldalára. A külső csupán egy dolog, belsőnk hasonló mértékben járul hozzá vonzóerőnkhöz.

Egy külsőleg tipp-topp hölgyike lehet kimondottan unalmas, míg egy elsőre átlagosnak tűnő nő humorával, életkedvével könnyen "lekörözheti" nyerőnek látszó vetélytársait, és ujja köré csavarhatja a férfiakat.

Erre szokták mondani, hogy a mosoly a legjobb kozmetikum, drágább van, de hatásosabb nincs.

Azok a nők, akik életvidámak, látszik rajtuk, hogy szinte "habzsolják" az életet, és nem úgy viselkednek, mint egy üveg ecetes uborka, könnyebben ismerkednek, s a férfiak is szívesebben keresik az ilyen nők társaságát. Az erős tévhit, hogy a férfiak csak szeretkezni szeretnek, beszélgetni nem.

A női báj fortélyai, avagy a szavak nélküli kommunikáció

A nő fegyvertára - amivel elcsavarhatja egy férfi fejét -, igazi arzenál, csak okosan kell bánni vele.

Minden nő lehet igazi jelenség, s a női sokszínűségnek igen széles a spalettája. Ha az öltözködésre gondolunk, a legjobb megoldás az, ha a nő mindig azt a ruhát veszi fel, amelyik számára a legkényelmesebb, amelyben úgy érzi, hogy megy az aznapi hangulatához. Így kívánatosnak, magabiztosnak érezheti magát, és könnyebbé válik a kapcsolatteremtés is. Az ékszerekkel és a sminkkel szinten sokat lehet "játszani". A ruhához néhány makulátlanul illő ékszernek (fülbevaló, karlánc, nyaklánc) szintén jelentős vonzereje lehet a férfiak szemében.

A gyengéd és ízléses smink lehet kihívó és csábító is egyben. Itt is érvényesül a kevesebb, néha több alapelv.

A férfiakra nagy hatással van a nő testbeszéde, mozdulatai. Aki merev, görnyedt, rossz tartású, azoknak kevesebb esélyük van a csábításra és az elbűvölésre, szemben azokkal szemben, akik viszont magabiztosak, nőies tartásúak minden mozdulatukban ízig-vérig "igazi" nők.

Járás és ülés közben a lábak, kezek mozgása, elhelyezkedése, vagy éppen a testtartás sokat elárul a nőről.

Beszéd a férfiak nyelvén

Számos nő nem is gondolná, hogy kis "mellbedobással" is hatalmas izgalmi állapotba hozhatja partnerét. A férfiaknak éppen olyan érzékeny a mellbimbójuk, mint a nőknek.

Hogy az előjáték során az izgalom a tetőfokra hágjon, nem érdemes kihagyni a férfi mellkasát. Ha a nő kicsit megsimogatja, körbenyalogatja párja mellét, mellbimbóját, a reakcióból érezheti, hogy jó úton jár.

A női kéz csodákra képes, gyengéd simogatását egy férfi se utasítja el, főleg ha közben az ujjak az érzékeny erogén zónákat érintik, elkalandoznak, majd vissza-vissza térnek a "tett helyszínére". A fenék, a comb belső részének finom simogatása elvarázsolja a legtöbb férfit.

Ha már jól bemelegedtünk az előjátékba, elvándorolhatunk még "kényesebb" területekre is.

A herezacskó és környéke, valamint a gát és tájéka a férfiaknál is rendkívül érzékeny, így könnyen ingerelhető. A nő kézzel, szájjal, nyelvvel, meleg lehelettel szinte a végsőkig "húzhatja" partnerét. A nyelv joggal az erotika egyik szimbóluma, hisz csodákra képes. A férfi szereti, ha partnere nyelvével kápráztatja el, s közben látja is, hogy a nő nyelve végigsiklik testén.

A száj is sok mindenre képes, érdemes "élni" vele. Az ajkakkal gyengéden végig lehet pásztázni az egész testet, s az érzékenyebb részeket kicsit bekapni, gyengéden összepréselni.

Sok férfi szinte az őrületbe kergethető, ha a nő nyelvével, meleg nyálával szinte "bebábozza", majd meleg lélegzettel lehelgeti erogén zónáit.

A fogakkal viszont csínján kell bánni, mert amennyire hatásos lehet, olyannyira le is lombozhatja a férfit. Ha jól játszik vele a nő, nagyon erotikus, ellenkező esetben viszont fájdalmat okoz. A makk a férfi "csiklója", vagyis a legérzékenyebb testrésze, érdemes neki nagy figyelmet szentelni.

Mivel lehet még játszani?

A legtöbb férfi szereti, ha partnere aktív, és ötletes a társas együttlétek során. Nem kell ehhez nagy dolgokra gondolni, egy kis kreativitással, leleményességgel könnyen lépre csalható nagyon sok férfi.

Egy csábító, szexis fehérneműnek épp úgy van varázsa, mint egy merőben új frizurának, ami a meglepetés erejével hat.

Egyes nők viszont arra apellálnak, hogy a férfiak ágyáig a hasukon keresztül vezet az út. Ez talán kissé túlzás, de az biztos, hogy egy kis nyalánksággal, gasztronómiai ínyencséggel a férfiak többsége könnyen lépre csalható.

Az extrovertált nők olykor-olykor meghitt hangulatban erotikus táncot lejthetnek partnerük előtt, amitől az garantáltan "bezsong", főleg ha csábító a "fellépő viselet".

A szerepjátékok is izgatóak lehetnek a férfi számára; mulattató és egyben erotikus is, ha a nő beöltözik - hangulatától függően - ledér nőszemélynek vagy miniszoknyás titkárnőnek, esetleg komoly üzletasszonynak, és úgy teszi emlékezetessé az estét kedvese számára.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +17, +22 °C
Minimum: +7, +12 °C

Délelőtt többnyire gyengén felhős, derült lesz az ég, csapadék nem alakul ki. Délután folytatódik a napos, gyengén felhős idő, csapadék nem lesz. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 7, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 17, 22 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások:

Légnyomás emelkedés