Önzetlenség, küzdőképesség és rengeteg hit

A Richter Aranyanyu Díj zsűritagjainak ugyanazt a hét kérdést tettük fel, hogy közelebbről is megismerhessük őket. Íme, Beke Zsuzsa válaszai, melyek között egy-két meglepő is akad.

Tapasztaltál már olyat, amikor valaki másként fordult hozzád egy nehéz helyzetben, mint ahogy azt előre vártad, vagy képzelted volna?

Ez sokszor fordul elő az életben. Utoljára a kisebbik fiam okozott nagy meglepetést, aki egy, még felnőtt ember számára is nehezen kezelhető és nagy kihívást jelentő élethelyzetet tudott maximálisan érett módon megoldani és feldolgozni, úgy hogy a szülői segítséget nem is igényelte ebben.

Milyen területen tudnád elképzelni magad, ha nem azt csinálnád, amit most csinálsz?

Mind anyai mind apai ágon számos művész, festőművész, író, van a családunkban. Így talán nem meglepő az hogy én is érzek magamban affinitást ehhez. Bár hogy tehetség is van e bennem, az más kérdés.

Ki a női példaképed?

Számos ilyen van, a saját környezetemben is, a saját barátnőim között is. szerencsés vagyok mivel számos nagyszerű nőt ismerek, és közülük sokan példaértékűek számomra. Ehhez nem kell híresnek vagy ismertnek lenni.

Szerinted mi az a három tulajdonság, ami az Aranyanyukat megkülönbözteti másoktól?

Önzetlenség, küzdőképesség, és rengeteg hit.

Mi az, amit az elmúlt évek jelölései során az Aranyanyuktól tanultál?

Azt, hogy az amit mi sokszor hatalmas problémának élünk meg a saját életünkben, és akár hosszasan kesergünk rajta, az más kontextusba helyezve nem is probléma, csak apró átmeneti nehézség.

Ha megtehetnéd, <a href="https://aranyanyu.hu/" target="_blank">melyik Aranyanyu bőrébe</a> bújnál egy napra?

Nem szeretnék senki bőrébe se bújni, elégedett vagyok általában a sajátommal. De ha mégis muszáj, akkor bármelyikébe, kivétel nélkül.

Szerinted miért érdemes jelölni valakit a Richter Aranyanyu Díjra?

Mert a díjazottaink életében ez hatalmas örömet jelent, előtte legtöbbször soha nem tapasztalt elismerést. Legtöbbször ez a díj döbbenti rá az Aranyanyukat , hogy amit tesznek, az különleges és bámulatra méltó.

A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

Utca emberét kérdeztük, tudja-e mi az anafilaxiás sokk

Olvassa el aktuális cikkeinket!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +26 °C
Minimum: +12 °C

A fátyol- és gomolyfelhők mellett általában sok napsütés várható, azonban északon és az ország keleti felén erőteljesebb lesz a gomolyfelhő-képződés, arrafelé előfordulhatnak - néhol több hullámban is - záporok, zivatarok, sőt keleten egy-egy heves zivatar is kialakulhat. Délnyugat felől ugyanakkor megnövekszik a magasszintű felhőzet is. Többnyire gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás, délkeleten kísérhetik a déli irányú szelet időnként élénk lökések, zivatarok környezetében viszont viharos lökések is lehetnek. A csúcshőmérséklet 21 és 29 fok között változik, a felhősebb északkeleti tájakon marad hűvösebb az idő. Késő estére 14 és 21 fok közé hűl le a levegő. Lesz némi változékonyság a nap folyamán, de fronthatást nem okoz.

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Hogy érzed most magad fizikailag?

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Milyen most a lelkiállapotod?

Hogy érzed magad?

Legjobban:
Legrosszabbul:
Kezdjük újra