Újraindul a nagysikerű Richter Anna Díj pályázat! (x)

Ismeri azt a fantasztikus érzést, amikor egy jó ötlet értő támogatóra talál és így lehetőséget kap a megvalósulásra?

A Richter Anna Díj kezdeményezés tavaly indult, és máris nagyon büszkék vagyunk rá. A támogatás a nők részére meghirdetett pályázat útján nyerhető el, és az egyenként 4 millió forintos díjat 4+1 kategóriában osztják ki.

Orvosok, gyógyszerészek, egész­ségügyi szakdolgozók és pedagógusok pályázhatnak, illetve legfeljebb 5 fős csapatok jelentkezéseit várjuk 2019. november 24-ig.

2018-ban közel 200 pályázat érkezett, melyek tökéletesen visszaigazolták a sejtésünket: a női kreativitásban és tenni akarásban óriási potenciál rejlik.

Richter Anna Tanösvény és Mezítlábas Park: Lőrinciben egy többhektáros erdő közepén álló vadászkastélyban van az a középiskola, ahol tanárok és diákok együtt létrehozták a Richter Anna Tanösvényt és Mezítlábas Parkot.

Richter Anna díj

Szedd Vidd Védd : A Szedd Vidd Védd! csa­pata mindenkihez szeretné eljuttatni azt az információt, hogy a lejárt, fel nem használt gyógyszereket a gyógyszertárakba kell visszavinni.

Főszerepben a hétköznapi hősök : A Bethesda Gyermekkórház ötszáz fős szupercsapata évente 140.000 be­teg gyerekkel találkozik. Az osztályok tevékenységét bemutató 12 kisfilm célja az ott dolgozók odaadó munkájának elismerése, és a kórház életének bemutatása.

Richter Anna díj

Mi jól vagyunk! És Te hogy vagy : A Semmelweis Egye­tem emlőrákkal foglalkozó orvosnő csapata olyan pozitív hangvételű, dinami­kus, információkkal teli, mégis közérthető filmet alkotott és tett közkinccsé, amely hitelesen tájékoztat a prevenció, az emlőszűrés fontosságáról.

Richter Anna díj

Terápiás szabadulószoba : A Vadaskert Alapítvány pro­jektjének köszönhetően egy olyan személyre szabott terápiás "szabaduló­szoba" valósult meg, ahol a kényszerbetegséggel és egyéb pszichés beteg­séggel küzdő gyerekek és családjaik szerezhetnek gyógyító élményeket.

Richter Anna díj

Reméljük, idén is sok nő számára jelent inspirációt a pályázat lehetősége és ismét örülhetünk majd az öt megvalósult ötletnek.

Legyen mindannyiunk szívügye a fejlődés!

További részletek a www.richterannadij.hu weboldalon.

A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

Olvassa el aktuális cikkeinket!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Kettős front
Maximum: +2 °C
Minimum: -4 °C

Dél, délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, hajnaltól melegfront csapadékzónája érkezik, amely délnyugaton már okozhat gyenge esőt, átmeneti ónos esőt is. A délies szél néhol megélénkülhet, de alapvetően mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -7 és -1 fok között várható. A fagyzugokban és a hófödte tájakon ennél jóval hidegebb is lehet. A frontérzékenyek napját kettős fronthatás nehezítheti meg.

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Hogy érzed most magad fizikailag?

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Milyen most a lelkiállapotod?

Hogy érzed magad?

Legjobban:
Legrosszabbul:
Kezdjük újra