Société Könyvklub: betekintés egy könyv lelkébe (x)

Bár az olvasás egy magányos műfaj, amikor szeretünk elvonulni, egy könyvben elmerülni, az élményünk megosztása, egy párbeszéd kialakulása azonban sokunk igénye.

Ez inspirálja a Société Könyvklubokat, ahol minden hónapban kijelölnek egy könyvet, amelybe fejest ugranak és elmerülnek benne. Erről a választott könyvről beszélget Ott Anna egy ismert művésszel, sokszor a könyv szerzőjével, hogy számára mit adott számára a könyv. Nincs ez másként novemberben sem, ez alkalommal november 21-én a "Rossz versek" című könyvben tehetnek egy utazást a vendégek.

Könyvajánló

A 33 éves Merthner Tamás magánélete romokban, mert a Párizsban tanuló barátnője, Anna szakított vele: az alaptörtélnetet ismerhetjük a kritikai és közönségsikert is hozó Rossz versek című filmből. A film DVD-n egy novelláskötetbe csomagolva jelenik meg, tizennégy szerző nézőpontjából mesélve tovább a film szereplőinek életét. A főszereplő szerelmét, Csák Annát Mán-Várhegyi Réka és Jakab Juli is megírta két egészen más nézőpontból. Reisz Gábor, a film rendezője és főszereplője a 15 éves Merthner Tamásról ír. A könyv bevezetője Reisz Gábor és Valuska László telefonbeszélgetését idézi, amikor először került szóba közöttük, hogy könyvet kellene írni a film mellékszereplőiről.

Szerzők:

Tóth Krisztina, Berg Judit, Krusovszky Dénes, Fabricius Gábor, Totth Benedek, Mán-Várhegyi Réka, Simon Márton, Szentesi Éva, Németh Gábor, Reisz Gábor, Jakab Juli, Reisz Ádám, Valuska László

Olvassunk és beszélgessünk együtt a Société Könyvklubban! Időpont: 2019. november 21., 19 óra Helyszín: Société Budapest, 1051 Sas u. 15. JEGYVÁSÁRLÁS

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +30 °C
Minimum: +11, +16 °C

Délelőtt a napsütés mellett fátyol- és gomolyfelhk is lesznek az égen, de ezekből csapadék nem alakul ki. Délután a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett időnként megnövekszik a felhőzet, elvétve egy-egy zápor kialakulása sem zárható ki. A szél napközben mérsékelt nyugati lesz. Hajnalban 11, 16 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 25, 30 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció