Otthoni torna a kritikus pontokra - fotókkal

Hidvégi Andrea edző olyan gyakorlatokat mutat be, melyek a női test legproblémásabb részeit segítenek otthon alaposan átmozgatni, formálni.

otthoni torna, otthoni edzés, tornagyakorlat, alakformálás
Az otthon kényelmében is végezhetünk hatékony tornagyakorlatokat

"A gyakorlatokat úgy állítottam össze, hogy alaposan megdolgoztassa a kritikus testrészeket, mint amilyen a comb, a popsi és a derék tájéka. Emellett átmozgatják a gerincet, javítják az egyensúlyérzéket. A végrehajtások során mindig figyeljünk a helyes testtartásra: húzzuk be a hasunkat, mintha egy képzeletbeli övet viselnénk, húzzuk ki magunkat, lapockáinkat olvasszuk be a hátunkba, vállainkat engedjük le. A gyakorlatokat eleinte szék segítségével végezzük, és végig ügyeljünk a testsúly egyenletes eloszlására a lábaknál."

A gyakorlatok előtt végezzünk bemelegítést, mozgassuk át vállainkat, gerincünket, csípő-, térd- és bokaízületeinket!

gallery-image
gallery-icon

A cikk a Nők Lapja Egészség 2017. októberi számában jelent meg.

A cikk a Nők Lapja Egészség októberi számában jelent meg.

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Melegfront
Maximum: +1, +6 °C
Minimum: -4, +2 °C

Keleten eleinte lehet napsütés, de közben egyre többfelé beborul az ég. Nyugat felől egyre többfelé várható kezdetben havas eső, hó, majd fokozatosan esőbe vált a csapadék. Az élénk, erős északnyugatira forduló szélben 1, 6 fokos délutáni hőmérsékleteket mérhetünk. Pénteken melegfronti hatás érvényesül. Már reggel jellemző lehet a kialvatlanság, és napközben is gyakori lehet a fáradékonyság és a dekoncentráltság, emiatt rendkívül nagy lesz a balesetveszély. Fokozódik a migrénhajlam, vérnyomás-ingadozás és keringési panaszok is felléphetnek. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: