Csonka András: Hiú állat vagyok, le kell dolgoznom a kappanhájamat ...

Kappanháj? Hát igen, azt állítja magáról Csonka András, hogy túl a negyvenen neki is kialakult az a has körüli párnácska. Hogy mit használ a ledolgozásához, hogyan kerülte el diákkorában a kötelező futást, azt megnézhetik videónkban.

Az interjú a "Fuss az életedért" családi egészségnapon készült.

A rendezvény egyik házigazdája Csonka András volt, számos neves művészt (többek között Koltai Róbertet, Szentgyörgyi Rómeó aerobic világbajnokot, Tahi-Tóth Lászlót, Pálos Zsuzsát) faggatott az életmódjukról - mi pedig Csonka Andrást kérdeztük arról, hogy miként vigyáz az egészségére.

Elárulta nekünk például, hogy miként sumákolta el az edzést diákként, és túl a negyvenes minden porcikája kívánja-e a sportolást, vagy inkább aludna egy órácskát ebéd után.

A "Fuss az életedért!"családi egészségnapon egyébként valóban volt futóverseny, és rengeteg ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatot is végeztek. A futók között feltűnt a HáziPatika.com Dr. Matrjoskája is.

Kattintson ide, és nézze meg kisfilmünket is arról, hogy a családi egészségnapon milyen keményen edzett, és milyen trükkel osztogatta egészségtippjeit Dr. Matrjoska!

Az eseményről készült blog-bejegyzésünket ide kattintva éri el, és itt olvashatja a családi egészségnapról készült tudósításunkat is.

Csonka András A Bak jegyében, egészen pontosan 1965. január 16-án született, reggel 8 óra 56 perckor. Kicsi korától kezdve színésznek készült, bár egy rövid ideig a fodrászkodás is érdekelte. És persze - mint minden kisfiúnak - neki is volt egy álma: vezetni szerette volna Budapest egyik különleges járművét, a budai hegyekben közlekedő piros fogaskerekű vasutat. Elsőként a Magyar Televízió szappanoperájában, a Família KFT-ben szerette meg a közönség, Picit alakította, s azóta is rajta maradt ez a becenév. Énekesként 5 lemeze jelent meg, folyamatosan játszik színházakban, sok fellépése van és műsort is vezet.

)
Sebkezelési rutin (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +22, +27 °C
Minimum: +7, +12 °C

Hazánkban csütörtökön délelőtt általában közepesen felhős időre készülhetünk, csapadék nem valószínű. Délután a napsütés mellett fátyol- és gomolyfelhők is lesznek az égen, de ezekből csapadék nem alakul ki. A szél napközben élénk nyugati lesz. Hajnalban 7, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 27 fok között alakul. Késő este 15, 20 fok lesz. Csütörtökön gyenge hidegfront hat a szervezetre. Az érzékenyeknél görcsös fejfájás, valamint izom- és hasi görcsök is jelentkezhetnek, az arra hajlamosak vérnyomás-ingadozást is tapasztalhatnak. Átmenetileg az ízületi problémák is fokozódhatnak. A szél kissé csökkenti a hőérzetet, a szabadban változó komfortérzet lesz jellemző. Az alvásproblémák mérséklődnek. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció