Új ránctalanító krém vegyes bőrtípusra

A bőrünkben található Q10 koenzim egyrészt kulcsszerepet játszik a sejtek energiatermelésében, másrészt antioxidáns szerepet is betölt.

Ahogy idősödünk, a sejtek Q10-szintje csökken, aminek hatására a bőrünk sejtképző, önregeneráló képessége is mérséklődik. Így alakulnak ki ráncaink. Az új formulát tartalmazó NIVEA Q10plus ránctalanító termékek az „energiaraktárként” működő koenzim mellett kreatint is tartalmaznak. A kreatin segít lelassítani a sejtek természetes öregedési folyamatait, mert képes aktiválni a rejtett energiatartalékokat. A Q10 elősegíti a ráncok kialakulása elleni küzdelmet - így bőrünk simábbnak, fiatalabbnak látszik.

A 35 és 49 év közötti nők kétharmada tapasztalta már a kombinált bőr okozta problémákat. A kombinált bőr a T-vonalon, így a homlokon, az orron és az áll vonalán zsíros, míg az orcán, a szem és a száj környékén normál vagy száraz. Ha túl zsíros krémet használunk, bőrünk fényessé válhat, ha pedig túl könnyű terméket választunk, akkor a többi terület lesz nagyon száraz.

A vegyes bőrre való arckrém mellett a Q10 kedvező hatásait más termékek, így például a bőrfeszesítő narancsbőr elleni krémzselé és a golyós szemkörnyékápoló használatakor is élvezhetjük.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +33, +38 °C
Minimum: +15, +23 °C

Sok napsütés várható, a kevés gomolyfelhőből csapadék nem alakul ki. Már az éjszakák sem hoznak kellő felfrissülést, napközben pedig 35 fok körüli hőség várható, néhol 38 fok is lehet. Szerdán hőségre kell készülni, front nem érkezik. Egyre gyakoribbak az alvászavarok, napközben pedig sokan nyűgösek, idegesek a kialvatlanság miatt. Az időseket és a szívbetegeket nagy terhelés éri, de az egészséges szervezettel rendelkezők is nagy igénybevételre készüljenek. Fennáll a napszúrás és a hőguta kockázata, a déli órákban lehetőség szerint javasolt árnyékos, hűvös helyre húzódni! A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)