A vegák harmada tényleg húst fal részegen?

Egy "tanulmány" állítása szerint főleg kebabot, hamburgert és sült szalonnát eszik a részeg vegetáriánus, de az annak utánajáró oldalak szerint jó eséllyel csak egy kuponoldal újabb médiahackjéről van szó.

Egy brit kutatás szerint nagyon sok vegetáriánus eszik húst, ha berúg. A részeg vegetáriánus legkedveltebb étele a kebab, ezt követi a marhahúsos hamburger, a sült szalonna, a grillcsirke és a kolbász – áll egy friss kutatásban. Az Urbanlegends blog utánajárt a dolognak.

A hír világszerte sláger lett a közösségi médiában, alkalmas ugyanis az egyesek által furcsán méregetett mutat rá – a vegák alkoholos étkezéséről szóló közleményt jegyző és abban megszólaló férfi kiléte is kérdéses.

Valójában húst esznek a részeg vegák?

Hússal vagy hús nélkül? Növényevők vagy húsevők vagyunk? Régóta sokan és sokféleképpen gyűjtenek érveket és ellenérveket ezzel kapcsolatban. Olvassa el a cikket! A hol alapítóként, hol marketingigazgatóként, hol pedig szóvivőként emlegetett George Charlesról ugyanis nem sok mindent találni a neten. Legalábbis gyanús, hogy neve szinte kizárólag a kuponoldal által kiadott közleményekben jelenik meg.

A legsúlyosabb tévhitek a C-vitaminról

E felmérések közös jellemzője, hogy a közleményekhez nincs részletesebb adat és módszertan csatolva, és mind ugyanazt a formulát követi. Vagyis semmi bizonyíték rá, hogy a felmérések valaha is elkészültek, és nem kitaláltak.

A theavocadbro szerzője mindenesetre 90 százalék esélyt ad annak, hogy a felmérés kitaláció.

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Kettős front
Maximum: +0, +5 °C
Minimum: -5, +2 °C

A ködfoltos, borongós időben kisebb havazás, hószállingózás előfordulhat, nagyobb eséllyel a nap második felében. Mérsékelt lesz az északnyugati szél, a csúcshőmérséklet 0, 5 fok között valószínű. Csütörtökön a nap első felében frontmentes lesz az idő, de a hideg, fagyos reggelen erős kopásos ízületi bántalmak is felléphetnek, illetve az eddigieknél nagyobb megfázásveszéllyel kell számolni. Napközben egyre erősebb kettősfronti tüneteket lehet majd tapasztalni, különösen a keringési panaszok és a vérnyomásproblémák válhatnak intenzívvé. A fokozottan érzékenyeknél görcsök is felléphetnek. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, növekszik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: