A kardiológusok nevében reklámoznak gyógyszert

A Magyar Kardiológusok Társasága az alábbi nyilatkozatot adja közzé az interneten megjelenő megtévesztő reklámkampányokkal kapcsolatban.

A Magyar Kardiológusok Társaságának nyilatkozata az interneten megjelenő megtévesztő reklámkampányokkal kapcsolatban

Az interneten számos, a Magyar Kardiológusok Társaságára hivatkozó reklám jelent meg az utóbbi időben olyan készítményekkel kapcsolatban, amelyeket az ismertetés szerint a legkülönbözőbb szív- és érrendszeri betegségek, illetve a magasvérnyomás-betegség kezelésére javasolnak.

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a Magyar Kardiológusok Társasága tudományos szakmai szervezetként nem végez reklámtevékenységet konkrét készítményekkel kapcsolatban és kizárólag szakmai (www.mkardio.hu) és laikusoknak szóló honlapján (www.hazipatika.com/szivderito) keresztül juttat el hiteles és mérvadó ismereteket a bizonyított és biztonságos kezelési lehetőségeket illetően. Saját egészségük érdekében ne kezdjenek és ne hagyjanak abba gyógyszeres kezelést anélkül, hogy háziorvosukkal, kezelőorvosukkal konzultálnának.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +22, +27 °C
Minimum: +9, +14 °C

Délelőtt a napsütést gomolyfelhők is zavarják, ezekből néhol kisebb eső, zápor is kialakulhat. Délután a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett a jelen lévő gomolyfelhőkből záporokra, zivatarokra is számítani lehet. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 9, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 27 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: