Viszály az anyóssal: kinek kell pszichológushoz mennie?

Egyik olvasónk 10 kilót fogyott a szülése utáni évben, mert anyósa állandóan kioktatja, kérdőre vonja, végül a férjét is eltiltotta tőle. Mi ilyenkor a teendő?

Mióta a kislányom megszületett másfél éve, az anyósom mindenbe beleszól: mit miért, hogyan csináljak a saját gyerekemmel. Miért etetem 1-2 óránként, miért vízzel itatom, hogyan tartom. Mára oda jutottam, hogy ha meglátom vagy meghallom, remegek, az ájulás kerülget. Egy év alatt 10 kilót fogytam a gyomoridegtől. A férjemmel is összevesztünk, és most engem akar pszichológushoz küldeni. Az anyósom eltiltotta tőlem a saját férjemet, nem beszélhetek vele. El akarja venni tőlem a gyerekemet, mert ő nem nevelhette fel a férjemet, mert gyenge az idegrendszere. Elveheti tőlem a lányomat? - írt kétségbeesetten egyik olvasónk.

Szakértőnk, kérdést és választ itt olvashatja!

Hová vezethet a viszály az anyóssal?

Kérdezze Ön is szakértőinket!

Az Orvos Válaszol rendszerében egyszerűen felteheti kérdését: kérdésének adjon egy címet, majd 500 karakterben fogalmazza meg problémáját, amire választ vár. Ezután rendeljen szakterületet hozzá, és ha szeretné, csatolja mellé beszkennelt leletét, vagy egy fotót, táblázatot, ami segít árnyalni a kérdést, szemléltetni a panaszt, amivel kapcsolatban kérdése merült fel. Ha a feltett kérdésre a szakértő reagált, arról minden esetben e-mailben értesítjük a felhasználót!

Orvos Válaszol szolgáltatásunk teljesen ingyenes, semmilyen limit nincs a kérdésfeltevéssel kapcsolatban.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +34, +39 °C
Minimum: +17, +25 °C

A napsütés mellett gomolyfelhők is megjelennek, ezekből egy-egy helyi zivatar is kialakulhat. Estétől a Dunántúlon nő meg a zivatarhajlam. Megélénkülő délies szél mellett 34, 39 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Pénteken front nem érkezik. A nagy melegben az álmatlanság, a tompaság hátráltathatja mindennapi tevékenységében, egyre gyakoribb és egyre erősebb lehet a fejfájás és a migrén is. Főleg a szívbetegek és a vérnyomás-panaszokkal élőket viseli meg folyamatos meleg, amennyiben ebbe a csoportba tartozik, akkor egész nap kerülje a megterhelő tevékenységeket! A növekvő fülledtség hatására légzési nehézségek is jelentkezhetnek, a zivatarok területén pedig romolhat az asztmások állapota. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)